NHL pitkävetovihje: San Jose Shars – NY Rangers 24.1.2024

San Jose Sharks ja New York Rangers kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa 24. tammikuuta 2024. Otteluun lähdetään erilaisista asemista, kun Sharks taistelee läntisen konferenssin 16. sijasta 28 pisteellään ja Rangers vahvistaa asemaansa itäisen konferenssin kolmantena 60 pisteellään.

San Jose Sharks

Sharks on kohdannut vaikeuksia tällä kaudella, keräten 47 ottelusta vain 28 pistettä ja maalisuhteeksi hälyttävät 98:189. Joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä heijastaa heidän haasteitaan sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Sharksin on parannettava molempia osa-alueitaan, jos he aikovat haastaa vahvan Rangersin.

NY Rangers

Rangers puolestaan on pelannut vakuuttavasti, sijoittuen itäisen konferenssin kolmanneksi 60 pisteellään ja maalisuhteella 150:132. Joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen tasapainoista suorituskykyä kentällä. Rangersin hyökkäyspeli on ollut tehokasta, ja puolustus on pitänyt vastustajat kurissa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Tasoero on liian suuri

Rangers voi voittaa ottelun, koska heillä on selkeästi vahvempi kokonaisuus ja parempi vire kauden aikana. Heidän hyökkäyspäässään pelaajat ovat olleet tehokkaita, ja maalivahtipeli on tarjonnut turvaa puolustuspäässä. Sharksin heikkoudet antavat Rangersille mahdollisuuden hyödyntää tilannetta ja napata tärkeitä pisteitä.

Odotettavissa on mielenkiintoinen kamppailu, mutta Rangers on vahvoilla vireensä ja Sharksin haasteiden vuoksi.

Pelivihje: NY Rangers 1.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

296 Lukukerrat