Liiga pitkävetovihje: TPS – Sport 23.1.2024

TPS ja Sport kohtaavat jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa 23. tammikuuta 2024. Ottelu on merkityksellinen molemmille joukkueille, kun ne kamppailevat sijoituksistaan sarjataulukossa. TPS ottaa kotiedun haltuunsa, sijoittuen tällä hetkellä yhdeksänneksi 60 pisteellään, kun taas Sport kamppailee sarjan pohjilla 12. sijalla 55 pisteellään.

TPS

TPS on pelannut kohtuullisen vakaasti kauden aikana, keräten 43 ottelusta 60 pistettä ja maalisuhteeksi 109:117. Joukkue onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo heidän kyvystään pysyä kilpailukykyisenä. TPS:n voitonavaimet voivat olla heidän tasapainoinen hyökkäys- ja puolustuspeli sekä vahva joukkuehenki.

Sport

Sportilla on ollut vaikeuksia, löydettyään itsensä sarjataulukon alapäästä. He ovat hävinneet neljä edellistä otteluaan, ja maalisuhde 107:123 osoittaa puutteita sekä hyökkäys- että puolustuspäässä. Tämä heijastaa haasteita, joita Sport on kohdannut viime aikoina.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue kerää pisteet

TPS voi voittaa ottelun, koska heillä on vahvempi momentum ja parempi vire kuin vastustajallaan. Joukkue onnistuu hyödyntämään Sportin heikkouksia puolustuspäässä ja hyökkää tehokkaasti. Kotiedun merkitys voi myös olla ratkaiseva tekijä, kun TPS pyrkii viemään voiton omille kannattajilleen.

Odotettavissa on kiihkeä kamppailu, mutta TPS voi hyvin voittaa ottelun vahvan joukkuepelinsä ja Sportin haasteiden vuoksi.

Pelivihje: TPS 1.90

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

342 Lukukerrat