Liiga pitkävetovihje: KooKoo – HIFK 5.1.2024

Liigan kiehtova jääkiekko-ottelu on edessä, kun KooKoo ja HIFK kohtaavat toisensa 5. tammikuuta 2024. Ottelu lupaa tarjota jännitystä ja draamaa, kun molemmat joukkueet tavoittelevat tärkeitä pisteitä sarjataulukossa.

KooKoo

KooKoo, sijoittuen sarjataulukon 13. sijalle, näkee tässä ottelussa mahdollisuuden nousta kohti ylemmän puoliskon sijoituksia. Joukkue on kerännyt 36 ottelusta 47 pistettä, ja maalisuhde 103:105 kertoo tasaisista kamppailuista. Viimeaikaiset voitot ovat antaneet joukkueelle lisää itseluottamusta, ja he pyrkivät jatkamaan hyviä otteitaan.

HIFK

HIFK on sen sijaan vahvasti kiinni kärkikahinoissa, pitäen sarjataulukon 3. sijaa 61 kerätyllä pisteellä. Joukkueen maalisuhde 109:83 kuvastaa tehokasta hyökkäyspeliä ja vahvaa puolustusta. HIFK on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän vireensä ja halunsa menestyä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ottelun voittajaksi nousee kuitenkin HIFK

Joukkueella on vankka kokemus ja laaja taitotaso, mikä antaa heille etulyöntiaseman. HIFK:lla on hyvä vire ja voittamisen kulttuuri, joka näkyy heidän viimeaikaisissa suorituksissaan. Joukkueen vahva maalivahtipeli ja kyky hallita peliä keskialueella antavat heille selkeän edun.

Odotamme kiihkeää ja tasaväkistä ottelua, mutta HIFK:n kokemus, vire ja taituruus antavat heille lopulta edun voittoon tässä Liigan kohtaamisessa.

Pelivihje: HIFK 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

295 Lukukerrat