Liiga pitkävetovihje: Pelicans – Jukurit 21.2.2024

Liigan jääkiekko-ottelu Pelicansin ja Jukurien välillä 21. helmikuuta 2024 herättää odotuksia, kun sarjataulukon neljäs ja kolmas sijoittunut joukkue kohtaavat toisensa.

Pelicans

Kotijoukkue Pelicans asettuu otteluun neljänneltä sijalta, kerättyään vakuuttavat 90 pistettä 51 ottelusta. Joukkueen maalisuhde on 150 tehtyä ja 128 päästettyä maalia. Pelicans onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen vahvaa pelivirettä.

Jukurit

Vierasjoukkue Jukurit on sarjataulukossa hieman edellä, kolmantena 91 pisteen turvin 52 ottelusta. Heidän maalisuhteensa on vaikuttava 170 tehtyä ja 127 päästettyä maalia. Kuitenkin Jukurit on kohdannut vaikeuksia hävittyään neljä edellistä otteluaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pelicans nousee Jukurien ohi

Kotietu on Pelicansille merkittävä tekijä, kun joukkue pyrkii hyödyntämään tutun kotiyleisön tuen. Pelicansin vahva maalisuhde ja voitokas tahti viime otteluissa antavat joukkueelle itseluottamusta ja dynamiikkaa kohti voittoa.

Pelicansin voiton avain voi olla myös joukkueen kyky hallita peliä ja hyödyntää vastustajan mahdollisia heikkouksia. Jos Pelicans pystyy pitämään hallinnan ja luomaan laadukkaita maalintekotilanteita, heillä on hyvät mahdollisuudet napata voitto. Jukurien neljän ottelun tappioputki voi aiheuttaa henkistä painetta, jota Pelicans voi hyödyntää. Odotettavissa on tasainen ja jännittävä kamppailu, mutta Pelicansin vahva pelivire ja kotiedun hyödyntäminen voivat olla avainasemassa, kun he pyrkivät voittoon 21. helmikuuta 2024.

Pelivihje: Pelicans 2.20

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

272 Lukukerrat