NHL pitkävetovihje: Vegas Golden Knights – Edmonton Oilers 7.2.2024

Vegas Golden Knights ja Edmonton Oilers kohtaavat jännittävässä NHL-ottelussa 7.2.2024.

Vegas Golden Knights

Golden Knights lähtee otteluun läntisen konferenssin viidenneltä sijalta, keräten 50 ottelusta yhteensä 64 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 163 tehtyä maalia ja 138 päästettyä maalia. Golden Knights on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen hyvää virettä.

Edmonton Oilers

Oilers puolestaan löytyy samasta konferenssista kuudennelta sijalta, keräten 45 ottelusta komeat 59 pistettä. Joukkueen maalisuhde on vaikuttava 160 tehtyä maalia ja 124 päästettyä maalia. Oilers on ollut erityisen vakuuttava voittaen peräti 16 edellistä otteluaan, mikä heijastaa joukkueen poikkeuksellista suorituskykyä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Oilers jatkaa voittoputkea edelleen

Joukkueen maalinteko on ollut vakuuttavaa, ja he ovat pystyneet löytämään verkon useasti peräti 16 ottelussa peräkkäin. Tämä tehokkuus luo painetta Golden Knightsin puolustukselle ja maalivahdille. Oilersin puolustus on ollut luotettavaa, mikä on ollut avain pitkään voittoputkeen. Joukkue on pystynyt pitämään vastustajat kurissa ja suojelemaan johtoasemaansa. Tämä puolustuksellinen vahvuus on ratkaiseva tekijä ottelussa.

Oilersin voiton takana on myös joukkueen itseluottamus ja vahva joukkuehenki. Pitkä voittoputki luo positiivisen ilmapiirin, ja pelaajat pelaavat varmasti itseluottamuksen huipussa. Odotettavissa on tasainen kamppailu kahden kovan joukkueen välillä, mutta Oilersin kova maalintekoteho ja vankka puolustuspeli voivat viedä heidät voittoon Vegas Golden Knightsista.

Pelivihje: Edmonton Oilers 2.30

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

313 Lukukerrat