Liiga pitkävetovihje: Pelicans – TPS 16.1.2024

Jännittävää Liiga-ottelua on odotettavissa, kun Pelicans isännöi TPS:ää 16. tammikuuta 2024.

Pelicans

Kotijoukkue Pelicans nähdään sarjataulukon viidentenä, ja joukkue on kerännyt 39 ottelusta vakuuttavat 66 pistettä. Pelicansin maalisuhde on tasainen 106 tehtyä maalia ja 103 päästettyä maalia. Joukkue on ollut viime aikoina erityisen vahva, voittaen peräti kuusi ottelua peräkkäin. Tämä loistava voittoputki luo positiivista ilmapiiriä ja itseluottamusta joukkueelle ennen kohtaamista TPS:n kanssa.

TPS

TPS puolestaan löytyy sarjataulukosta yhdeksänneltä sijalta, kerättyään 41 ottelusta yhteensä 57 pistettä. Joukkueen maalisuhde on melko tasainen 103 tehtyä maalia ja 109 päästettyä maalia. Vaikka TPS onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, he kohtaavat nyt kovatasoisen vastustajan, joka on liekeissä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Voittoputkelle jatkoa?

Pelicansin voiton avaimet ovat heidän vahvassa joukkuepelaamisessaan ja tehokkaassa hyökkäyspelissään. Voittoputki on osoittanut joukkueen kyvyn voittaa tiukkojakin pelejä, ja heillä on vahva momentum mukanaan. Joukkueen pelaajien itseluottamus on korkealla, ja heidän kykynsä tehdä maaleja on ollut huomattavaa.

Puolustuksessa Pelicansin on oltava hereillä pysyäkseen TPS:n vaarallista hyökkäyspeliä vastaan. Kokenut joukkuejohto ja valmentajat tuovat lisäetua tiukoissa tilanteissa. Kokonaisuutena Pelicansin vahva joukkuepelaaminen, voittoputken tuoma itseluottamus ja tehokas hyökkäys voivat olla ratkaisevia tekijöitä, jotka johtavat joukkueen voittoon tässä odotetussa ottelussa.

Pelivihje: Pelicans 1.75

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

735 Lukukerrat