Liiga pitkävetovihje: Tappara – Ässät 25.10.2023

Liigan jääkiekko-ottelusta Tappara vastaan Ässät on odotettavissa tiukka taisto 25. lokakuuta 2023. Tappara on tällä hetkellä sarjataulukon kärjessä, ja heidän vahva alkukautensa antaa heille selkeän etulyöntiaseman ennen tätä kohtaamista.

Tappara dominoi Liigaa

Tappara on kerännyt 36 pistettä 14 ottelusta, joka kuvastaa hyvin todella vakuuttavaa suorittamista. Heidän maalisuhteensa 55:28 kertoo sekä vahvasta hyökkäyspelistä että tiiviistä puolustuksesta. Tappara on voittanut peräti 8 ottelua peräkkäin, mikä lisää heidän itseluottamustaan. Joukkueen pelaajat ovat pelanneet loistavaa yhteispeliä, ja tämä vahvistaa heidän asemiaan suosikkina tässä ottelussa.

Ässillä ei riitä eväät voittoon

Ässät puolestaan on sarjataulukossa neljäntenä ja heidän 26 kerättyä pistettä 14 ottelusta kertovat myös hyvästä suorituksesta. Maalisuhde 39:30 näyttää, että he pystyvät tekemään maaleja, mutta heidän puolustuksensa on hieman aukkoista verrattuna Tapparaan. Ässät on voittanut kolme viimeisestä viidestä ottelusta, mutta kaksi näistä voitoista on tullut vasta jatkoajalla, mikä kertoo siitä, että ilmaiseksi joukkue ei ole voittoja kerännyt. Ässillä tulee olemaan vaikeuksia pärjätä Tapparaa vastaan ja jatkoajalle pääseminen olisi jo melkoinen suoritus.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Tapparan voiton avaimet ottelussa

Vahva puolustuspeli, tiivis maalivahtipeli sekä tehokas hyökkäys. Heidän 8 ottelun voittoputkensa on osoitus siitä, että he ovat erinomaisessa vireessä. Ässät tarvitsee hyvää puolustuspeliä pitääkseen Tapparan tehokkaan hyökkäyksen kurissa ja toisaalta pystyäkseen hyödyntämään mahdolliset Tapparan puolustuksen aukot. Tappara vaikuttaa tällä hetkellä huomattavasti vahvemmalta ja monipuoliselta joukkueelta. Tappara voittaa tämän ottelun, koska heillä on joukkueena parempi yhteispeli, parempi puolustus ja tehokkaampi hyökkäys kuin Ässillä.

Pelivihje: Tappara 1.85

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

404 Lukukerrat