Liiga pitkävetovihjeet: Ässät – KooKoo 11.10.2023

Tänään tiistaina Liigan jääkiekkokausi tarjoaa mielenkiintoisen kohtaamisen, kun Ässät ja KooKoo ottavat yhteen.

Tulikuumat Porin Ässät

Ässät on sarjataulukon neljännellä sijalla vahvojen suoritustensa ansiosta, keräten 10 ottelusta komeat 20 pistettä ja maalisuhteen ollessa 28 tehtyä maalia ja 18 päästettyä maalia. Joukkue on viime aikoina ollut vireessä, voittaen kahdeksasta edellisestä ottelustaan peräti seitsemän.

KooKoo löytyy toisesta ääripäästä

KooKoo sen sijaan löytyy sarjataulukon alapäästä, sijalta 14. Joukkue on kerännyt 11 ottelusta vaatimattomat yhdeksän pistettä ja sen maalisuhde on 26 tehtyä maalia ja 39 päästettyä maalia. KooKoo on kamppaillut alkukaudella tasaisuuden puutteiden ja maalinteon vaikeuksien kanssa.

Miksi Ässät voittaa tämän ottelun?

  1. Vire ja itseluottamus: Ässillä on takanaan upea voittoputki, joka on tuonut joukkueelle itseluottamusta ja voittamisen mentaliteettia. Joukkueen pelaajat tietävät, että he voivat voittaa, ja tämä on voittavaan tulokseen tarvittava avain.
  2. Maalinteon tehokkuus: Ässien hyökkäys on ollut vakuuttavaa alkukaudella, kun taas KooKoon maalivahti ja puolustus ovat päästäneet paljon maaleja. Ässien kyky tehdä maaleja on ratkaiseva tekijä tässä ottelussa.
  3. Yksilötaito: Ässillä on joukkueessaan useita taitavia yksilöitä, jotka voivat tehdä ratkaisevia suorituksia ottelun kriittisillä hetkillä. Tämä yksilötaito voi kääntää ottelun Ässien eduksi.
  4. Kotietu: Ottelu pelataan Ässien kotiareenalla, ja kotiyleisön tuki antaa joukkueelle lisäboostia.
  5. Kokemus: Ässillä on kokeneita pelaajia, jotka ovat tottuneet pelaamaan paineen alla ja tietävät, kuinka voittaa tärkeitä pelejä.

Pelivihje: Ässät 1.90

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Liiga pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

595 Lukukerrat