Liiga pitkävetovihje: Ilves – Tappara 8.12.2023

Jännitys on käsin kosketeltavaa, kun Liigan paikalliskamppailu Ilves ja Tappara kohtaavat toisensa 8.12.2023. Ottelu herättää kovaa odotusta fanien keskuudessa, sillä molemmat joukkueet ovat vahvassa vireessä ja kamppailevat kärkipaikoista sarjataulukossa.

Ilves

Ilves on tällä hetkellä Liigan kärjessä, keräten 28 ottelusta upeat 59 pistettä. Joukkueen maalisuhde 94:71 kertoo tehokkaasta hyökkäyspelistä ja vahvasta puolustuksesta. Ilves on voittanut neljä viidestä edellisestä ottelustaan, mikä entisestään nostaa joukkueen itseluottamusta ennen paikalliskamppailua.

Tappara

Tappara ei jää kauaksi perään. Joukkue on sarjataulukossa toisena 58 pisteellään, ja maalisuhde 98:62 kuvastaa heidän vakuuttavaa hyökkäysvoimaansa. Tappara on myös napannut voiton neljästä viimeisestä ottelustaan, ja joukkueessa vallitsee vahva yhteishenki.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Tapparalle pisteet paikallistaistosta?

Tämä paikalliskamppailu lupaa olla tiukka taisto kahden huippujoukkueen välillä. Tapparan voiton mahdollisuuteen vaikuttaa joukkueen monipuolinen pelaajisto ja vahva pelitapa. Tappara on tunnettu sitoutuneesta puolustuspelistään ja tehokkaasta hyökkäyspelistään, mikä antaa heille etulyöntiaseman ottelussa. Tapparan pelaajat ovat tottuneet kohtaamaan kovia vastustajia ja pelaamaan paineen alla, mikä on valttikortti paikalliskamppailussa. Joukkueessa on myös syvyyttä kokoonpanossa, mikä mahdollistaa pelaajien tuoreuden ja tehokkuuden pitkän ottelun aikana.

Odotettavissa on kiehtova ja intensiivinen jääkiekko-ottelu, mutta uskomme, että Tappara nousee voittajaksi tiukan taistelun jälkeen vahvan joukkuepelin ja kokeneiden pelaajiensa ansiosta.

Pelivihje: Tappara 2.45

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

367 Lukukerrat