Liiga pitkävetovihje: Ässät – HIFK 19.10.2023

Liiga-jääkiekkokausi on täydessä vauhdissa, ja tänään käsillä on mielenkiintoinen kohtaaminen, kun Porin Ässät kohtaa Helsingin IFK:n. Ottelu pelataan 19. lokakuuta 2023, ja nämä kaksi joukkuetta ovat tehneet vakuuttavaa työtä alkukaudella. Ässät pitää hallussaan sarjataulukon 5. sijaa, kun taas HIFK on sijoittunut kolmanneksi.

Pienten marginaalien erot

Kun tarkastellaan joukkueiden tilastoja, niin Ässillä on 23 pistettä 13 pelistä ja positiivinen maalisuhde 25 tehtyä maalia ja 27 päästettyä maalia. HIFK on kerännyt 24 pistettä 12 ottelusta ja maalisuhde on positiivinen 39 tehtyä maalia ja 28 päästettyä maalia. Näistä voimme päätellä, että molemmat joukkueet ovat pelanneet hyvin, mutta HIFK on tehnyt enemmän maaleja ja pystynyt pitämään oman maalinsa paremmin puhtaana.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Joukkueiden pelivire

Kun tarkastellaan joukkueiden viime aikojen suorituksia, Ässillä on viidestä viimeisestä ottelusta kolme voittoa, kun taas HIFK:lla on neljä voittoa. Molemmat joukkueet ovat siis hyvässä iskussa, mutta HIFK on ollut hieman vakuuttavampi viime aikoina.

Yksi syy siihen, miksi HIFK voittaa tämän ottelun, on joukkueen vahva hyökkäys. HIFK on tehnyt alkukaudesta enemmän maaleja kuin Ässät, ja heillä on laaja valikoima taitavia hyökkääjiä, jotka tuottavat maalipaikkoja ja maaleja. HIFK:lla on myös vahva puolustus, joka auttaa pitämään Ässät kurissa.

Vaikka Ässät on ollut kilpailukykyinen ja pystynyt voittamaan pelejä, HIFK:n tehokas hyökkäys ja vahva puolustus ovat ratkaiseva tekijä tässä kohtaamisessa.

Pelivihje: HIFK 2.25

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

432 Lukukerrat