Liiga pitkävetovihje: Ässät – Kärpät 8.12.2023

Liigan jännittävässä jääkiekko-ottelussa kohtaavat Ässät ja Kärpät. Ottelu lupaa olla tiukka kamppailu, kun molemmat joukkueet taistelevat arvokkaista sarjapisteistä.

Ässät

Kotijoukkue Ässät on vahvassa iskussa, pitäen hallussaan sarjataulukon viidettä sijaa. Joukkue on kerännyt 26 ottelusta yhteensä 43 pistettä ja maalisuhde on positiivinen, 65 tehtyä maalia ja 55 päästettyä. Ässät lähtee otteluun voittojen siivittämänä, sillä joukkue on napannut kolme peräkkäistä voittoa. Tämä voittoputki kuvastaa joukkueen hyvää virettä ja pelaajien keskinäistä yhteispeliä. Joukkueen vahva joukkuehenki näkyy kaukalossa, mikä on ollut avain menestykseen.

Kärpät

Vierasjoukkue Kärpät puolestaan on sarjataulukossa neljäntenä, tasapisteissä Ässien kanssa mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. Kärpillä on kohtuulliset 43 pistettä ja maalisuhde 71:67. Viimeaikaiset otteet eivät kuitenkaan ole olleet täysin odotusten mukaisia, sillä joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelusta. Kärpät hakee nyt paluuta voittojen tielle ja tavoittelee kauden tärkeää voittoa Ässistä vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue kaivaa pisteet talteen väkisin

Ottelun ratkaisu voi muodostua monista tekijöistä, mutta Ässien voiton taustalla on vahva joukkuepelaaminen, tehokas maalinteko ja luotettava puolustuspeli. Kotiedun lisäksi Ässät on viime aikoina osoittanut, että se pystyy voittamaan myös kovia vastustajia. Joukkueen pelaajien itseluottamus on korkealla, ja he tietävät, että voitto tästä ottelusta voisi nostaa heidät entistä korkeammalle sarjataulukossa.

Kokonaisuudessaan ottelu Ässät – Kärpät lupaa tarjota jääkiekkofaneille jännittävän kohtaamisen kahden kovan joukkueen välillä. Ässien voiton taustalla on vahva joukkuehenki ja onnistunut pelisuunnitelma, joka tuottaa tarvittavat maalit voittoon.

Pelivihje: Ässät 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

335 Lukukerrat