Liiga pitkävetovihje: Ässät – Lukko 27.10.2023

Tänään pääsemme jännittämään Liiga-ottelua, jossa Ässät saa vastaansa Lukon. Molemmat joukkueet ovat sarjataulukossa hyvällä sijalla, mutta Ässillä on tilastoissaan selkeä etulyöntiasema. Ässät on tällä hetkellä sarjataulukon kolmantena, kun joukkue on kerännyt 15 ottelusta 29 pistettä ja maalisuhde on 45 tehtyä maalia ja 32 päästettyä maalia. Lukko on sarjataulukossa viidentenä, 24 pistettä 17 ottelusta ja maalisuhde 41:45.

Porilaiset tehokkaampia iskemään maaleja

Vaikka Lukko onkin hyvin pelannut ja kerännyt kohtalaisen määrän pisteitä, Ässät erottuu tilastoissa erityisesti maalien tehtailussa. Ässät on tehnyt enemmän maaleja ja päästänyt vähemmän kuin Lukko, mikä viittaa joukkueen vahvaan puolustuspelaamiseen ja hyökkäykselliseen tehokkuuteen. Viimeisten viiden ottelun otteet kertovat myös tarinaa siitä, miksi Ässät voittaa tämän kohtaamisen. Ässillä on viidestä viime ottelusta kolme voittoa, mikä osoittaa joukkueen olevan hyvässä vireessä. Lukolla on puolestaan viidestä viime ottelusta kaksi voittoa, mikä vihjaa lievään epävarmuuteen joukkueen suorituksessa.

Bet N flix – Uusi Pikavedonlyöntisivusto – 120% bonus 120€ asti sekä ilmaisveto joka perjantai👉Lue lisää!👈

Ässät vahvoilla jos tunteet eivät kuumene

Ottelun voittaminen vaatii kuitenkin enemmän kuin tilastoja. Joukkueiden tulee pelata kurinalaista ja tarkkaa jääkiekkoa. Ässien on hyödynnettävä vahvuutensa tehokkaassa hyökkäyspelaamisessa ja tiiviissä puolustuksessa. Lukon on puolestaan löydettävä keinot murtaa Ässien puolustus ja parantaa oman puolustuspelaamisensa tehokkuutta.

Ässät vaikuttaa vahvalta joukkueelta, jolla on tilastojen ja vireen puolesta etulyöntiasema tässä ottelussa. Jännitystä riittää, kun nämä kaksi joukkuetta kohtaavat jäällä kuumassa kamppailussa.

Pelivihje: Ässät 2.10

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

NHL pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyönti ilman rekisteröitymistä

375 Lukukerrat