Liiga pitkävetovihje: Ässät – JYP 13.12.2023

Ässät ja JYP kohtaavat mielenkiintoisessa Liigan jääkiekko-ottelussa 13.12.2023.

Ässät

Kotijoukkue Ässät on sarjataulukossa tällä hetkellä 7. sijalla, kun se on kerännyt 28 ottelusta yhteensä 43 pistettä ja maalisuhde on 66 tehtyä maalia ja 60 päästettyä maalia. Viiden viime ottelun saldo Ässille on ollut kolme voittoa ja kaksi tappiota.

JYP

Vierasjoukkue JYP taistelee sarjataulukossa sijasta 11, keräten 26 ottelusta 40 pistettä ja maalisuhde on 75 tehtyä maalia ja 76 päästettyä maalia. JYP:n viiden viime ottelun tilastot näyttävät kahden voiton ja kolmen tappion kuvion.

Ässillä marginaalinen etu

Ässät lähtee otteluun lievässä pistetaistossa ylempänä sijaitsevana joukkueena. Kotijoukkueen hyvä maalisuhde osoittaa vahvaa suoritustasoa, ja kolmen voiton viidestä edellisestä ottelusta kertoo joukkueen hyvästä vireestä. Joukkueessa on selkeästi voitontahtoa ja taitoa voittaa otteluita. JYP on sen sijaan kokenut vaikeuksia viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue tarvitsee parannusta sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, jotta se voi haastaa vahvan Ässät-joukkueen.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Ässät voittaa tämän ottelun?

Kotiedulla, vahvalla suoritustasolla ja hyvällä voittoprosentilla on suuri merkitys. Ässillä on myös potentiaalia hyödyntää vastustajan heikkouksia ja pitää kontrolli ottelusta. Lopullinen voitto perustuu Ässien vahvaan joukkuepeliin, maalintekotaitoon ja kotiyleisön tukiin, jotka yhdessä luovat voittoisan yhdistelmän tässä Liigan kohtaamisessa.

Pelivihje: Ässät 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

306 Lukukerrat