Liiga pitkävetovihje: Sport – KooKoo 22.11.2023

Liigan jääkiekko-ottelussa kohtaavat Sport ja KooKoo 22.11.2023.

Sport

Sport sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukon 11. sijalle, keräten 21 ottelusta 29 pistettä. Heidän maalisuhteensa on 58 tehtyä maalia ja 55 päästettyä. Vaikka Sportilla on ollut haasteita viime aikoina, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelusta, joukkueella on potentiaalia näyttää parempaa peliä.

KooKoo

KooKoo taistelee samoista sijoituksista sarjataulukossa, ollen tällä hetkellä 12. sijalla. He ovat keränneet 23 ottelusta 21 pistettä, ja maalisuhde on 61 tehtyä maalia ja 69 päästettyä. KooKoo on onnistunut voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelusta, mikä antaa joukkueelle positiivisen vireen ennen kohtaamista Sportia vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Pisteet vierasjoukkueen matkaan

KooKoon voiton avaintekijät liittyvät heidän vahvempaan hyökkäyspelaamiseensa ja maalintekokykyynsä. Joukkue on onnistunut luomaan enemmän maalintekomahdollisuuksia kuin vastustajansa, ja jos he pystyvät hyödyntämään nämä tilanteet tehokkaasti, voitto voi olla heidän. KooKoo on ollut vahva erikoistilannepelaamisessa, erityisesti ylivoimalla, mikä voi olla ratkaiseva tekijä ottelussa.

Odotamme tasaväkistä kohtaamista, mutta KooKoo voi napata voiton vahvemman hyökkäyspelaamisensa ja erikoistilannetehokkuutensa ansiosta.

Pelivihje: KooKoo 3.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

334 Lukukerrat