Liiga pitkävetovihje: KooKoo – JYP 18.1.2024

KooKoo ja JYP kohtaavat jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa 18. tammikuuta 2024.

KooKoo

Kotijoukkue KooKoo lähtee otteluun sijalta 12 sarjataulukossa, keräten 40 ottelusta 53 pistettä. Heidän maalisuhde on tasainen, 113 tehtyä maalia ja 115 päästettyä. KooKoo on viime aikoina esittänyt vakuuttavia otteita voittaen kolme viidestä edellisestä ottelustaan.

JYP

JYP on sijoittunut sarjassa 14:ksi, keräten 39 ottelusta 49 pistettä. Joukkueen maalisuhde on hieman haasteellisempi, 96 tehtyä maalia ja 120 päästettyä. JYP:n viimeaikainen suoritus ei ole ollut yhtä vahva, voittaen vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Kotijoukkue kerää tärkeät pisteet

KooKoon voiton avaimet saattavat löytyä heidän vahvasta joukkuepelistään ja onnistuneesta maalinteosta. Joukkueen hyvä pistetahti ja tasapainoinen maalisuhde antavat heille etulyöntiaseman ennen kohtaamista. KooKoon pelaajien on jatkettava tehokasta yhteistyötä kentällä ja hyödynnettävä vastustajan heikkouksia.

Puolustuksen ja maalivahdin vakaan suorituksen avulla KooKoo voi pitää hallinnan pelissä. Hyökkäyksen on oltava tehokas ja hyödynnettävä JYP:n mahdolliset puolustusvirheet. KooKoon kokemus ja viimeaikainen menestys antavat heille uskoa voittoon, kun he kohtaavat JYPin. Ottelusta odotetaan kovatasoista ja tasaväkistä, mutta KooKoon vahva joukkuepeli ja maalinteko kääntävät ottelun heidän eduksi.

Pelivihje: KooKoo 1.65

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

261 Lukukerrat