Liiga pitkävetovihje: HPK – Sport 12.1.2024

Liigan jännittävä jääkiekko-ottelu lähestyy, kun HPK ja Sport kohtaavat toisensa 12. tammikuuta 2024. Molemmat joukkueet taistelevat tiukasti sijoituksestaan sarjataulukossa, ja odotamme mielenkiintoista kohtaamista jäällä.

HPK

Kotijoukkue HPK on tällä hetkellä sarjataulukossa 12. sijalla, kerättyään 38 ottelusta 51 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 95 tehtyä ja 106 päästettyä maalia. HPK on osoittanut vahvaa suorituskykyä viime aikoina, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä antaa joukkueelle itseluottamusta ja positiivista energiaa ennen tätä kohtaamista.

Sport

Sport puolestaan sijoittuu sarjataulukossa HPK:n edelle, ollen 11. sijalla samalla pistemäärällä, mutta maalisuhteella 95:106. Sportilla on ollut hieman vaikeampi jakso, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Joukkue tarvitsee voiton parantaakseen asemaansa sarjataulukossa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi HPK voittaa tämän ottelun?

Joukkue on osoittanut vahvuutensa viime peleissään ja nauttii kotiedusta. Joukkueen hyvä vire antaa heille mentaalista etua, mikä voi heijastua jäällä tehokkaana ja määrätietoisena pelaamisena. HPK:n joukkuehenki ja voitontahto voivat olla ratkaiseva tekijä tässä ottelussa, kun he tavoittelevat voittoa kotiyleisönsä edessä.

Pelivihje: HPK 2.10

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

312 Lukukerrat