Liiga pitkävetovihje: TPS – HPK 28.11.2023

Liigan jääkiekkokierros tarjoaa jännittävän ottelun, kun TPS ja HPK kohtaavat toisensa 28. marraskuuta 2023.

TPS

TPS lähtee otteluun sijalta 11 sarjataulukossa, kerättyään 25 ottelusta 33 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 62 tehtyä ja 67 päästettyä. Viimeisten viiden ottelun saldo on kaksi voittoa, mikä kertoo joukkueen vaihtelevista suorituksista.

HPK

HPK puolestaan löytyy sarjataulukon sijalta 14, 25 ottelusta kerättyjen 28 pisteen turvin. Joukkueen maalisuhde on 51 tehtyä ja 74 päästettyä. HPK on onnistunut voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa joukkueelle positiivisen vireen ennen kohtaamista TPS:n kanssa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten HPK:lla on mahdollisuus yllätysvoittoon?

Joukkue on osoittanut kykynsä voittaa otteluita viime aikoina. Hyvä viime aikojen vire luo itseluottamusta, joka voi olla ratkaiseva tekijä tiukoissa peleissä. Vaikka joukkue on sarjataulukossa hieman alempana, se on vain viisi pistettä perässä TPS:ää. Piste-ero ei ole mahdoton kiinniotettava, ja HPK:lla on mahdollisuus näyttää, että se pystyy haastamaan korkeammalla sijalla olevia joukkueita.

HPK:n onnistuessa voittamaan ottelu, sen on saatava kasaan vahva puolustus ja hyödynnettävä tehokkaasti vastustajan virheet. Joukkueen maalivahti voi nousta ratkaisevaan rooliin, torjumalla hyvin ja pitäen joukkueensa pelissä mukana. Yllätysvoitto edellyttää kokonaisvaltaista suoritusta ja pelaajien sitoutumista pelisuunnitelmaan.

Ottelusta odotetaan tasaväkistä koitosta, mutta HPK:n vahvalla viime aikojen esityksellä ja tarpeella kiriä sarjataulukossa se voi hyvinkin napata yllätysvoiton ja näyttää, että se on valmis haastamaan kärkijoukkueita Liigassa.

Pelivihje: HPK 3.60

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

303 Lukukerrat