Liiga pitkävetovihje: KalPa – Sport 6.10.2023

Liiga-jääkiekkokausi jatkuu jännittävällä ottelulla, kun KalPa isännöi Sportia Olvi Areenalla Kuopiossa 6.10.2023. Ottelu lupaa olla kiehtova, kun molemmat joukkueet taistelevat paremmasta sijoituksesta sarjataulukossa. Tässä ennakossa paneudumme siihen, miksi Sport voi voittaa tämän kamppailun.

KalPa on yliarvostettu ottelussa

KalPa on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla yhdeksän, kerättyään 8 ottelusta 12 pistettä. Vaikka joukkue onkin ollut sarjan alakastia parempi maalinteossa (21 tehtyä maalia), puolustuspeli on ollut haasteellista, ja se on päästänyt vastustajansa tekemään 23 maalia.

Sport voi onnistua yllättämään kotijoukkueen

Sport sen sijaan on sijalla 11 ja on kerännyt 9 ottelusta 9 pistettä. Vaikka joukkueen maalisuhde ei ole kovin suotuisa (18 tehtyä maalia ja 23 päästettyä maalia), Sport on osoittanut potentiaaliaan yllättää vastustajansa. Miksi siis Sport voi voittaa tämän ottelun?

  1. Motivaatio: Sportilla on nälkää voittaa ja nousta ylöspäin sarjataulukossa. He haluavat näyttää, että he voivat kilpailla vaikuttavasti kovempien vastustajiensa kanssa.
  2. Maalivahtipeli: Sportilla on laadukas maalivahti (Svodoba), joka voi pitää joukkueensa pelissä mukana. Hyvä maalivahti on ratkaiseva tekijä tiukoissa kamppailuissa.
  3. Erikoistilannepelaaminen: Sport voi hyödyntää erikoistilannepelaamista  voittaakseen ottelun. Heidän erikoistilannepelaamisensa on ollut vakuuttavampaa tällä kaudella.
  4. Yllätysmomentti: Sportilla on yllätysvalmius, joka tekee heistä vaikean vastustajan. He voivat hyödyntää vastustajien virheitä ja luoda maalintekotilanteita odottamattomista tilanteista.

Vaikka KalPa onkin ennakkosuosikki tässä ottelussa, Sportilla on kaikki mahdollisuudet voittoon. Jääkiekossa mikä tahansa on mahdollista, ja odotettavissa on mielenkiintoinen taistelu sarjapisteistä Olvi Areenalla 6.10.2023.

Pelivihje: Sport 4.20

100€ ilmaisvetoja uudelta vedonlyöntisivulta:

Tiesitko, että XLBetiltä saat peräti 5x 20€ ilmaisvetoja uutena pelaajana!

1. Avaa pelitili XLbetille painamalla TÄSTÄ

2. Lunasta vedonlyönnin tervetuliaistarjous (100% ilmaisvedot 100€ asti)

3. Saat jokaisesta lyödystä vedosta 20€ ilmaisvedon käytettäväksi

5. Pelaa ilmaisvedoilla ilman riskiä!

Nappaa 100€ ilmaisvetoja!

Lue myös nämä:

Liiga pitkävetovihjeet

Vedonlyöntibonukset

Vedonlyöntisivut

476 Lukukerrat