Liiga pitkävetovihje: HIFK – Sport 13.12.2023

Helsingin IFK (HIFK) ja Vaasan Sport kohtaavat jännittävässä Liiga-jääkiekko-ottelussa 13. joulukuuta 2023. Ottelu on odotettu kohtaaminen, sillä HIFK on sarjataulukossa vahvalla kolmannella sijalla, kun taas Sport taistelee alemman sijoituksen puolesta 13. tilalla. HIFK:lla on takanaan vakuuttavaa peliä, kun joukkue on voittanut kolme peräkkäistä ottelua.

HIFK

Sarjataulukossa HIFK on kerännyt 28 ottelusta 51 pistettä ja maalisuhde on 92 tehtyä ja 70 päästettyä maalia. Tämä osoittaa joukkueen vahvan hyökkäyspelin ja kyvyn pitää vastustajat kurissa omassa päädyssä. HIFK:n voittoputki antaa joukkueelle positiivista energiaa, ja pelaajat ovat osoittaneet yhtenäisyyttä kentällä.

Sport

Sportilla on ollut vaikeampaa, sillä joukkue on sarjataulukossa 13. sijalla. He ovat keränneet 28 ottelusta 35 pistettä, ja maalisuhde on 73 tehtyä ja 80 päästettyä maalia. Sport on kokenut kaksi peräkkäistä tappiota, mikä vaikuttaa joukkueen itseluottamukseen. Ottelu tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden Sportille palata voittojen tielle.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pisteet jäävät Helsinkiin

HIFK:lla on ottelussa kotietu, mikä on yksi ratkaiseva tekijä. Kotijoukkue hyödyntää kotiyleisön tuen ja tutun jäähallin tunnelman. HIFK:lla on vahva joukkue, jossa avainpelaajat ovat loistaneet viime aikoina. Joukkueen yhtenäisyys ja hyvä vire antavat heille etulyöntiaseman ottelussa. HIFK näyttää vahvalta ennakkosuosikilta ottelussa Sportia vastaan. Kotietu, joukkueen hyvä vire ja vakuuttava sarjataulukon sijoitus antavat HIFK:lle etumatkaa. Ottelusta voi odottaa tiukkaa ja vauhdikasta kamppailua.

Pelivihje: HIFK 1.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

403 Lukukerrat