Liiga pitkävetovihje: KooKoo – Kärpät 15.12.2023

Keskiviikkona 15. joulukuuta 2023 Liigan kiekkokamppailu saa jälleen kerran odotetun hetkensä, kun KooKoo isännöi Kärppiä. Ottelu on mielenkiintoinen kohtaaminen, sillä joukkueiden välillä on selvä sijoitusero sarjataulukossa.

KooKoo

KooKoo aloittaa ottelun sarjataulukon 13. sijalta, kerättyään 29 ottelusta 36 pistettä. Joukkueen maalisuhde on tasainen, 77 tehtyä ja 83 päästettyä maalia. KooKoo on ollut vaikeuksissa viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä asettaa joukkueen haasteelliseen tilanteeseen, kun he kohtaavat vahvan Kärpät-ryhmän.

Kärpät

Kärpät on sarjataulukossa neljäntenä, 46 pistettä keränneenä 29 ottelusta. Maalisuhde 75:73 kertoo joukkueen tasaisesta suorittamisesta kauden aikana. Vaikka Kärpät onkin voittanut vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan, heillä on potentiaalia näyttää parastaan ja palata voittojen tielle KooKoota vastaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pisteet vieraiden matkaan

Ottelun ennakkosuosikki näyttää olevan selvästi Kärpät, sillä heillä on vahvempi sijoitus sarjataulukossa ja tasapainoisempi kausi. Kärpät voi hyödyntää KooKoon viimeaikaista haavoittuvuutta ja pyrkiä käyttämään edukseen vastustajansa puolustuksen heikkouksia. Joukkueen kokemus ja taito ovat ratkaisevassa roolissa, kun he pyrkivät voittamaan ottelun ja jatkamaan vahvaa kauttaan.

Ottelu lupaa olla jännittävä taisto, ja molemmilla joukkueilla on mahdollisuus voittoon. Kärpät kuitenkin näyttää olevan vahvempi ehdokas voittajaksi, mikäli he pystyvät hyödyntämään joukkueiden välistä eroa sarjataulukossa ja pelaamaan omalla parhaalla tasollaan.

Pelivihje: Kärpät 2.30

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

345 Lukukerrat