Liiga pitkävetovihje: Sport – KooKoo 21.2.2024

Jääkiekkokamppailu Sportin ja KooKoon välillä 21. helmikuuta 2024 lupaa tarjota kiihkeän kohtaamisen Liigan sarjataulukon keskikastissa.

Sport

Kotijoukkue Sport sijoittuu otteluun sarjataulukon 12. sijalla, kerättyään 52 ottelusta 67 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 129 tehtyä ja 148 päästettyä maalia. Viimeaikaiset tulokset eivät ole olleet suotuisia, sillä Sport onnistui voittamaan vain yhden viidestä edellisestä ottelustaan.

KooKoo

Vierasjoukkue KooKoo puolestaan nousee kamppailuun sarjataulukon yhdeksänneltä sijalta, kerättyään 52 ottelusta vakuuttavat 73 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 153 tehtyä ja 147 päästettyä maalia. KooKoo on viime aikoina ollut vahva, voittaen neljä viidestä edellisestä ottelustaan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

KooKoo on nälkäisempi voittaja

Joukkue onnistuu maalinteossa tehokkaasti, kuten osoittaa heidän maalisuhde. Hyvä hyökkäysvoima ja monipuoliset maalintekijät voivat aiheuttaa vaikeuksia vastustajalle. KooKoo on pelannut viime aikoina voittoisasti, mikä luo joukkueeseen positiivista ilmapiiriä ja itseluottamusta.

KooKoo voi myös hyödyntää Sportin haasteita ja heikkouksia. Jos KooKoo pystyy kontrolloimaan peliä ja hyödyntämään vastustajan virheitä, heillä on mahdollisuus ottaa voitto. Neljä viidestä edellisten ottelun voitosta antaa KooKoolle henkisen edun, kun he pyrkivät jatkamaan voittojen sarjaa. Odotettavissa on tasainen taistelu, mutta KooKoon vahva maalinteko ja voittoisat otteet viime peleissä voivat antaa heille etulyöntiaseman, kun he kohtaavat Sportin 21. helmikuuta 2024.

Pelivihje: KooKoo 2.95

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

222 Lukukerrat