Liiga pitkävetovihje: Ässät – Pelicans 24.1.2024

Ässät ja Pelicans kohtaavat mielenkiintoisessa Liigan jääkiekko-ottelussa 24. tammikuuta 2024. Joukkueet asettuvat keskikastin tuntumaan sarjataulukossa, kun Ässät on kymmenentenä 59 pisteellä 41 ottelusta ja Pelicans viidentenä 72 pisteellä samasta ottelumäärästä.

Ässät

Ässät on taistellut keskikastissa ja on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Maalisuhde 93:92 kertoo joukkueen kyvystä pelata tiukkoja matseja, mutta he tarvitsevat parannusta maalinteossa. Kotijoukkueen on oltava erityisen vahva puolustuksessaan ja hyödynnettävä mahdolliset maalintekotilanteet voittaakseen kovassa vireessä olevan Pelicansin.

Pelicans

Pelicans on sarjataulukon viidentenä ja on voittanut peräti kahdeksan ottelua peräkkäin. Joukkueen maalisuhde 117:107 osoittaa tehokasta hyökkäyspelaamista ja vahvaa puolustusta. Pelicansin voiton avaimet piilevät heidän vahvassa joukkuepelissään, joka on näkynyt erityisesti voittojen sarjassa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Voittoputki jatkuu Ässien kustannuksella

Pelicansin menestys on osittain perustunut joukkueen hyvään maalintekoon ja tasapainoiseen puolustuspelaamiseen. Joukkue on myös pystynyt voittamaan tiukkoja otteluita, mikä kertoo heidän pelirohkeudestaan ja kyvystään suoriutua painetilanteista. Pelicans lähtee otteluun vahvana suosikkina kahdeksan peräkkäisen voiton ja sarjataulukon sijoituksensa ansiosta. Heidän vahva joukkuepelaamisensa ja hyökkäyspään tehokkuutensa ovat ratkaisevia tekijöitä Ässiä vastaan.

Pelivihje: Pelicans 2.20

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

355 Lukukerrat