Liiga pitkävetovihje: HPK – Kärpät 19.1.2024

Hämeenlinnassa kiekkokaukalossa kohtaavat Liigan ottelussa 19. tammikuuta 2024 HPK ja Kärpät.

HPK

Kotijoukkue HPK löytyy sarjataulukosta sijalta 14, kerättyään 40 ottelusta 51 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 84:112, mikä kuvastaa haasteita sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Viime aikoina HPK onnistui voittamaan kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, osoittaen vaihtelevaa suorituskykyä.

Kärpät

Kärpät sen sijaan pitää sijaa sarjataulukon kuudentena 63 kerätyllä pisteellä 40 ottelun jälkeen. Heidän maalisuhteensa on 111:104, mikä osoittaa vahvempaa suoritusta molemmissa päissä kenttää. Kärpät onnistui voittamaan kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kertoo joukkueen hyvästä vireestä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Vieraat ennakkosuosikkina

Kärpät on ottelun ennakkosuosikki useista syistä. Joukkueen sijoitus sarjataulukossa heijastaa vahvaa kautta, ja heillä on ollut enemmän onnistumisia kuin vastustajalla. Kärppien maalisuhde on parempi, mikä kertoo joukkueen kyvystä luoda maalintekomahdollisuuksia ja puolustaa omaa maalia. Kärpät on voittanut useamman ottelun viime aikoina, mikä luo positiivista ilmapiiriä ja itseluottamusta joukkueeseen. Tämä voi heijastua pelaajien itseluottamukseen ja pelin laatuun ottelussa HPK:ta vastaan.

Valmentajan pelistrategia, pelaajien vireystila ja kokonaisvaltainen joukkueen suorituskyky ovat avainasemassa ottelun voiton kannalta. Kärpät saapuu otteluun positiivisessa vireessä ja näyttää vahvemmalta paperilla. Jos he onnistuvat toteuttamaan suunnitelmansa tehokkaasti, odotettavissa on Kärppien voitto.

Pelivihje: Kärpät 2.10

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

389 Lukukerrat