Liiga pitkävetovihje: JYP – Jukurit 16.11.2023

Liigan jännittävässä kohtaamisessa 16. marraskuuta 2023 JYP ja Jukurit ottavat yhteen.

JYP

JYP sijoittuu tällä hetkellä sarjataulukon kuudennelle sijalle, keräten 19 ottelusta komeat 31 pistettä, ja maalisuhde on 61 tehtyä ja 55 päästettyä. Viime aikoina joukkueella on ollut haasteita, sillä se on kokenut kaksi peräkkäistä tappiota. JYP:n on nyt aika palata voittojen tielle ja vahvistaa asemaansa sarjassa.

Jukurit

Vastustajaksi asettuu Jukurit, joka on sarjataulukossa sijalla yhdeksän. Joukkue on kerännyt 28 pistettä 18 ottelusta, ja maalisuhde on 51 tehtyä ja 44 päästettyä. Jukurit on ollut viime aikoina kovassa iskussa, voittaen kaksi ottelua peräkkäin. Joukkueen itseluottamus on korkealla, ja se pyrkii jatkamaan voittoputkeaan kohtaamisessa JYP:ä vastaan.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Miksi sitten Jukurit vie tämän ottelun?

Joukkue on löytänyt voittavaan reseptin viime peleissään ja hyödyntänyt vastustajiensa heikkouksia voittaen esimerkiksi Kärpät vakuuttavasti 2-0 ennen taukoa. Jukurit on ollut vahva puolustuspäässä, mikä antaa heille mahdollisuuden hallita peliä ja hyökätä tehokkaasti. Lisäksi joukkueen pelaajat ovat olleet tehokkaita maalinteossa.

Jukurit saapuu otteluun vahvalla itseluottamuksella ja hyvällä pelisuunnitelmalla. Joukkueen voittoputki antaa heille etulyöntiaseman, ja he pystyvät käyttämään hyväkseen JYP:n viimeaikaisia vaikeuksia. Jukurit nappaa voiton vieraissa vahvan joukkuepelin ja maalinteon kautta.

Pelivihje: Jukurit 2.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

358 Lukukerrat