Liiga pitkävetovihje: Jukurit – Lukko 23.2.2024

Liigan jääkiekkokaudella odotettavissa on jännittävä ottelu, kun Jukurit kohtaa Lukon 23.2.2024.

Jukurit

Kotijoukkue Jukurit on tällä hetkellä sarjataulukossa neljäntenä, keräten 53 ottelusta komeat 91 pistettä. Maalisuhde, 173 tehtyä maalia ja 132 päästettyä, kuvastaa joukkueen vahvaa hyökkäyspeliä ja kurinalaista puolustusta. Vaikka Jukurit onkin sarjataulukossa korkealla sijalla, joukkue on kokenut viime aikoina pientä takaiskua, häviten viisi peräkkäistä ottelua. Tämä saattaa olla herätyssoitto joukkueelle, joka varmasti pyrkii kääntämään kurssinsa ja palaamaan voittojen tielle.

Lukko

Lukko puolestaan löytyy sarjataulukon kahdeksannelta sijalta, 79 pistettä keränneenä 51 ottelusta. Joukkueen maalisuhde, 133 tehtyä maalia ja 135 päästettyä, kertoo tasaisista otteluista, joissa maalit ovat olleet tiukassa. Lukko on kuitenkin voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa joukkueen olevan hyvässä vireessä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Jukurit palaa voittojen tielle

Ottelun voittajaksi povataan kuitenkin Jukureita. Vaikka joukkue on kokenut tappioputken, kotiedun ja vahvan kokoonpanonsa ansiosta heillä on mahdollisuus palata voittojen tielle. Jukurit tulee hyödyntämään kotiyleisönsä tuen ja pyrkii ottamaan takaisin hallinnan pelistä. Joukkueessa on varmasti vahva halu katkaista tappioputki ja osoittaa, että he ovat edelleen vahva ehdokas Liigan kärkisijoille. Jukurit voittaa ottelun kurinalaisella pelillään, vahvalla joukkuehengellään ja tehokkaalla hyökkäyspelaamisellaan.

Pelivihje: Jukurit 2.00

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa 25€ ilmaisveto!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

248 Lukukerrat