Liiga pitkävetovihje: Ilves – Jukurit 23.11.2023

Liigan jännittävässä kohtaamisessa Ilves ja Jukurit ottavat yhteen 23. marraskuuta 2023.

Ilves

Ilves lähtee otteluun vahvassa toisessa sijassa sarjataulukossa, kerättyään 23 ottelusta komeat 46 pistettä ja maalisuhteen ollessa 75 tehtyä ja 58 päästettyä. Viidestä viimeisestä kamppailusta Ilves on napsinut voiton kolmesti, osoittaen vahvaa virettään. Ilveksen hyökkäyspeli on ollut terävää, ja joukkue on onnistunut löytämään maaliverkon tiheään tahtiin. Puolustus on myös pitänyt pintansa, mikä antaa joukkueelle luottamusta koko kentän kattavaan suoritukseen. Ilveksen pelaajien henkilökohtaiset panokset ovat olleet merkittäviä, ja joukkue pyrkii jatkamaan vahvaa suorittamistaan myös tässä ottelussa.

Jukurit

Jukurit saapuu kamppailuun sarjataulukon kuudennelta sijalta, kerättyään 21 ottelusta 34 pistettä ja maalisuhteen ollessa 60 tehtyä ja 48 päästettyä. Jukurit on viiden ottelun otannallaan voittanut neljä, osoittaen myös kovan vireen. Joukkue onnistuu löytämään maalintekijöitä eri ketjuistaan, ja heidän tasapainoinen pelaamisensa on tuonut menestystä.

Jukureilla on ollut vahvaa nousua sarjataulukossa, ja joukkue pyrkii jatkamaan voittoputkeaan myös Ilvestä vastaan. Joukkueen hyvä vire, yhdistettynä pelaajien keskinäiseen yhteispeliin, voi muodostaa potentiaalisen reseptin yllätysvoitolle. Jukurit tulee todennäköisesti panostamaan tiiviiseen puolustuspeliin ja hyödyntämään vastustajansa mahdolliset heikkoudet.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Yllätysvoitolle parhaat odotukset

Yllätysvoiton avain voi olla Jukureiden joukkueen kyvyssä hyödyntää Ilveksen mahdolliset virheet ja iskeä nopeasti vastaan. Hyvä erikoistilannepelaaminen ja maalivahtipelin vahvuus voivat myös olla ratkaisevia tekijöitä. Jukurit lähtee haastamaan Ilvestä itseluottamuksella ja voittamisen nälällä, joten odotettavissa on tasainen ja viihdyttävä ottelu.

Pelivihje: Jukurit 3.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

395 Lukukerrat