Liiga pitkävetovihje: Jukurit – JYP 21.12.2023

Liigan jääkiekkokierroksella 21. joulukuuta 2023 kahden vahvan joukkueen, Jukurit ja JYP, kohtaaminen nostattaa odotuksia jäähallin täydeltä faneja.

Jukurit

Kotijoukkue Jukurit on tällä hetkellä sarjataulukossa kahdeksantena, kerättyään 30 ottelusta 45 pistettä. Joukkueen maalisuhde on 89 tehtyä ja 79 päästettyä maalia. Viime aikoina Jukurit on kuitenkin kokenut kaksi peräkkäistä tappiota, mikä saattaa lisätä paineita joukkueen harteille.

JYP

Vierasjoukkue JYP pitää hallussaan sarjataulukon kymmenettä sijaa, kerättyään 29 ottelusta 44 pistettä. JYP:n maalisuhde on tasainen, 81 tehtyä ja 82 päästettyä maalia. Joukkue on viime aikoina näyttänyt vahvuutensa voittamalla kolme viidestä edellisestä ottelustaan. Tämä antaa JYP:lle myönteistä virettä ja itseluottamusta ennen kohtaamista Jukurien kanssa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

JYP voittaa tiukan kamppailun

Ottelun voittajan ennustaminen on aina haastavaa, mutta JYP:illä on useita tekijöitä, jotka voivat kääntää voiton heidän eduksi. JYP:in hyökkäys on ollut viime aikoina tehokas, ja he ovat onnistuneet maalinteossa useammin kuin vastustajansa. JYP:in puolustus on tiivistynyt, mikä voi vaikeuttaa Jukurien maalinteon yrityksiä. JYP:in voittojen sarja antaa joukkueelle henkistä etua, ja pelaajat ovat varmasti motivoituneita jatkamaan hyviä otteitaan. Kokemus menestyksekkäästä pelaamisesta ja voittamisesta viime aikoina voi luoda positiivisen ilmapiirin joukkueessa.

JYP saapuu otteluun vahvassa vireessä ja tavoittelee voittoa. Hyvä hyökkäys, tiivis puolustus ja voittojen tuoma itseluottamus voivat olla ratkaisevia tekijöitä, jotka kallistavat voiton JYP:n puolelle tässä jännittävässä kohtaamisessa.

Pelivihje: JYP 3.50

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

425 Lukukerrat