Liiga pitkävetovihje: JYP – KooKoo 24.1.2024

JYP ja KooKoo kohtaavat jännittävässä Liigan jääkiekko-ottelussa 24. tammikuuta 2024. Ottelussa kaksi alemman kastin joukkuetta kamppailevat pistesijoituksistaan, kun JYP on sarjataulukon 14. sijalla 52 pisteellä 41 ottelusta ja KooKoo 12. sijalla 56 pisteellä 42 ottelusta.

JYP

JYP:llä on ollut vaikea kausi, ja joukkue on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Maalisuhde 101:125 kertoo haasteista sekä hyökkäys- että puolustuspelissä. Kotijoukkueen on nostettava tasoaan, jos se aikoo voittaa KooKoon.

KooKoo

KooKoo on sarjataulukossa hieman JYPiä edellä ja lähtee otteluun 56 pisteellä. Joukkueen maalisuhde 119:120 osoittaa tasaisempaa suoritusta hyökkäys- ja puolustuspäässä. KooKoo on myös voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä antaa heille parannettavaa.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Pisteet vierasjoukkueen matkaan

KooKoon voiton avaimet piilevät joukkueen tasaisessa suorituksessa sekä hyökkäyspään tehokkuudessa. Heidän on hyödynnettävä JYP:n puolustuksen heikkouksia ja käytettävä hyväkseen mahdollisia erikoistilanteita. KooKoolla on mahdollisuudet voittoon tasaisemman suorituksen ja hyökkäyspään tehokkuuden kautta. Joukkueen on kuitenkin oltava valppaana JYP:n potentiaalisten yllätysten suhteen ja varmistettava vahva puolustuspeli. Voitto vaatii keskittymistä ja tehokasta hyökkäyspelaamista koko ottelun ajan.

Pelivihje: KooKoo 2.10

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

383 Lukukerrat