Liiga pitkävetovihje: KalPa – Ilves 24.1.2024

KalPa ja Ilves kohtaavat kiehtovassa Liigan jääkiekko-ottelussa 24. tammikuuta 2024. Otteluun lähtevät joukkueet sijoittuvat sarjataulukossa eri ääripäihin, kun KalPa on seitsemäntenä 62 pisteellä 39 ottelusta ja Ilves ylivoimaisesti sarjakärjessä 81 pisteellä 43 ottelusta.

KalPa

KalPa on ollut vahva keskikastin joukkue, mutta he ovat kohdanneet vaikeuksia voittojen suhteen viime aikoina, voittaen vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan. Maalisuhde 113:102 kuvastaa heidän tasapainoista suoritustaan hyökkäys- ja puolustuspäässä. Kotijoukkueen on nostettava tasoaan, jos he aikovat haastaa sarjakärjen Ilveksen.

Ilves

Ilves on hallinnut sarjaa vakuuttavasti, istuen pisteiden valossa sarjataulukon johtoasemassa 81 pisteellä. Joukkueen maalisuhde 133:111 heijastaa tehokasta hyökkäyspelaamista ja vahvaa puolustusta. Ilves on myös voittanut kolme viidestä edellisestä ottelustaan, mikä osoittaa heidän vireensä jatkuvan.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Ilves ryöstää pisteet mukaansa

Ilveksen voiton avaimet piilevät joukkueen tasapainoisessa pelissä, tehokkaassa hyökkäyspelissä ja vahvassa puolustuksessa. Heidän kykynsä hallita kiekkoa ja luoda maalintekotilanteita voivat olla ratkaisevia KalPan puolustusta vastaan. Joukkueen kokemus ja pelirohkeus voivat auttaa heitä pysymään hallitsevana.

Ilves lähtee otteluun suosikkina vahvan sarjataulukon asemansa ja hyvän vireensä ansiosta. KalPan on oltava erityisen valppaana vastatakseen Ilveksen hyökkäysuhkaan ja pyrittävä itse hyödyntämään mahdolliset aukot Ilveksen puolustuksessa. Voitto vaatii KalPalta huippusuoritusta ja tarkkaa pelisuunnitelmaa.

Pelivihje: Ilves 2.70

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

425 Lukukerrat