Liiga pitkävetovihje: Pelicans – HPK 23.11.2023

Liigan jääkiekko-ottelu Pelicansin ja HPK:n välillä 23. marraskuuta 2023 lupaa tarjota kiehtovan kamppailun kahden keskikastin joukkueen välillä.

Pelicans

Pelicans on tällä hetkellä sarjataulukon 13. sijalla, kerättyään 22 ottelusta 27 pistettä. Heidän maalisuhde on 53 tehtyä ja 67 päästettyä maalia. Joukkue on voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä heijastaa hieman epävarmuutta joukkueen suorituskyvyssä. Pelicansin vahvuudet lepäävät hyökkäyspäässä, ja heillä on kyky luoda maalintekotilanteita. Puolustuspäässä on kuitenkin ollut haasteita, ja maalivahtipeli kaipaa parantamista. Joukkueen tuloksentekoon vaikuttaa merkittävästi, miten he onnistuvat hyödyntämään vastustajan puolustuksen heikkoudet.

HPK

HPK on sarjataulukossa hieman alempana, sijalla 14, mutta joukkue ei ole kaukana Pelicansista. HPK on kerännyt 23 ottelusta 25 pistettä, ja heidän maalisuhteensa on 46 tehtyä ja 70 päästettyä maalia. HPK on voittanut myös kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, mikä kuvastaa tasaisempaa suoritusta verrattuna vastustajaansa.

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Yllätysvoittoa hakemassa?

HPK:lla on mahdollisuus yllätysvoittoon, sillä he ovat osoittaneet kykynsä voittaa otteluita vaikka sarjataulukossa ovatkin hieman Pelicansin alapuolella. Joukkueella on vahva puolustus, ja heidän maalivahtinsa ovat pystyneet pitämään vastustajien maalimäärän kurissa. HPK on osoittanut tehokkuutta vastahyökkäyksissä, ja he voivat hyödyntää Pelicansin haavoittuvuuksia puolustuspäässä.

Ottelu lupaa olla tasainen, ja molemmat joukkueet taistelevat tärkeistä pisteistä. Pelicansin haasteena on parantaa puolustuspeliään ja hyödyntää tehokkaasti maalintekotilanteet. HPK puolestaan voi hyötyä vahvasta puolustuspelistään ja tehokkaasta vastahyökkäyspelitavastaan, mikä antaa heille mahdollisuuden viedä voitto kotiin yllätyksenä.

Pelivihje: HPK 4.40

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

394 Lukukerrat