Liiga pitkävetovihje: Pelicans – Ilves 9.2.2024

Liigan jääkiekko-ottelu Pelicans vastaan Ilves 9. helmikuuta 2024, tuo yhteen kaksi kovassa iskussa olevaa joukkuetta.

Pelicans

Kotijoukkue Pelicans on sarjataulukossa neljäntenä, kerännyt 48 ottelusta vaikuttavat 85 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 143 tehtyä maalia ja 118 päästettyä maalia, osoittaa vahvaa hyökkäyspelaamista ja samalla myös puolustuksen luotettavuutta.

Pelicansin viimeaikainen vire on erinomainen, kun joukkue on voittanut kolme viidestä edellisestä ottelusta. Tämä kertoo joukkueen tasaisesta suorituksesta ja kyvystä voittaa tiukkoja pelejä. Pelicansin pelaajat ovat näyttäneet, että he pystyvät nostamaan tasoaan tarpeen tullen, ja heidän itseluottamuksensa on selvästi kohdallaan.

Ilves

Ilves puolestaan hallitsee sarjataulukon kärkeä, kerättyään 50 ottelusta huimat 96 pistettä. Joukkueen maalisuhde, 159 tehtyä maalia ja 127 päästettyä maalia, kuvastaa erittäin vahvaa hyökkäysvoimaa, vaikka puolustuspäässä onkin hieman enemmän maaleja päästetty. Ilves on myös voittanut kolme viidestä edellisestä ottelusta, osoittaen vakaata suorituskykyä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

Miksi sitten Pelicans voittaisi tämän ottelun?

Pelicansin vahva sijoitus sarjataulukossa ja tehokas maalisuhde kertovat joukkueen tasapainoisesta suorituksesta. Pelicansin pelaajat ovat onnistuneet sekä hyökkäys- että puolustuspäässä, ja he tulevat todennäköisesti hyödyntämään kotiedun tuoman energian. Joukkueen viimeaikainen voitokas jakso antaa heille itseluottamusta ja momentumia, mikä voi olla ratkaiseva tekijä tiukassa kamppailussa Ilvestä vastaan. Pelicans voi voittaa tämän ottelun pelaamalla kurinalaista ja tehokasta jääkiekkoa sekä hyödyntämällä vastustajansa mahdolliset heikkoudet.

Pelivihje: Pelicans 2.30

100% bonus YugiBetiltä!

Nappaa uuden Yugibetin reilu bonus ja pelaa kilpailukykyisillä kertoimilla!!

Nappaa yugin bonarit

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

360 Lukukerrat