Liiga pitkävetovihje: HIFK – Lukko 24.1.2024

HIFK:n ja Lukon välisessä Liigan jääkiekko-ottelussa 24. tammikuuta 2024 odotettavissa on kova kamppailu, kun kaksi vahvaa joukkuetta kohtaavat toisensa.

HIFK

Kotijoukkue HIFK lähtee otteluun sarjataulukon neljänneltä sijalta, ja joukkueella on vakuuttava 73 pistettä 43 ottelusta. Maalisuhde 129:102 kertoo myös hyvästä hyökkäys- ja puolustuspelistä. Vaikka HIFK on voittanut vain kaksi viidestä edellisestä ottelustaan, joukkueella on potentiaalia kääntää tilanne voitoksi Lukkoa vastaan. Joukkueen kokemus ja taitotaso ovat vakuuttavia tekijöitä, jotka voivat ratkaista ottelun heidän hyväkseen.

Lukko

Lukko on sarjataulukossa kahdeksantena 62 pisteellä 41 ottelusta. Maalisuhde 103:109 osoittaa, että joukkue on pelannut tiukkoja matseja ja pystyy tekemään maaleja, mutta heidän puolustuspelissään voi olla haasteita. Lukko on myös voittanut kaksi viidestä edellisestä ottelusta, mikä heijastaa hieman epävakaata virettä.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

HIFK on kova pala purtavaksi

HIFK:n voiton avaimet ovat vahva joukkuepuolustus, kokeneiden pelaajien johtajuus sekä tehokas maalinteko. Joukkueen on hyödynnettävä kotiedun tuoma energia ja fanituki. HIFK:lla on hyvät mahdollisuudet voittoon perustuen joukkueen kokemukseen, taitotasoon, kotietuun ja vahvaan puolustuspelaamiseen. Voitto vaatii kuitenkin keskittymistä ja tehokasta hyökkäyspelaamista.

Pelivihje: HIFK 2.00

120% bonus vain urheiluviihteen lukijoille!

Urheiluviihteen lukijat ovat oikeutettuja eksklusiiviseen bonukseen perinteisen 100% 100€ asti sijaan!

Nappaa 144€ bonusrahaa näin:

  • Tee tili tallettamalla betnflixille TÄSTÄ
  • Saat talletuksen yhteydessä bonuksesi
  • Bonuksessa vain 5x kierrätys
  • Pelaa huippukertoimilla!

Lunasta 120% bonus 120€ asti!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

305 Lukukerrat