KHL vihjeet: Nizhni Novgorod – Spartak Moskova

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi pudotuspelipaikasta taistelevaa joukkuetta, Nizhni Novgorod sekä Spartak Moskova.

Kotijoukkue Nizhni Novgorod on tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä 46 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 110:100, mutta tehopisteiden jakaantuvat vain muutamalle ketjulle. Joukkue on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme, mutta varsinkin laadukkaampia joukkueita vastaan Nizhni Novgorod on usein ongelmissa ja varsinkin maalinteon kanssa.

Spartak Moskova hyökkää laajemmalta rintamalta

Spartak Moskova on puolestaan läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 43 otteluun yhteensä 49 pistettä eli Spartak on kolme pistettä vastustajaansa edellä. Joukkueen maalisuhde on neutraali 108:107, mutta viime aikoina Spartak on onnistunut haastamaan ja keräämään jopa voittoja ylemmänkin kastin joukkueilta. Spartakin monipuolinen ja laaja joukkue laittaa kotijoukkueen tänään ahtaalle ja nappaa tärkeät pisteet talteen.

Markkinat tarjoavat Spartak Moskovan varsinaisen peliajan voitosta 3.00 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 27.12.2021

Kohde: Nizhni Novgorod – Spartak Moskova
vihje: Spartak Moskova
Kerroin:
3.00

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

269 Lukukerrat