KHL pitkävetovihjeet: Spartak Moskova – Salavat Ufa

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi saman tasoista joukkuetta, Spartak Moskova sekä Salavat Ufa. Pitkävetovihjeet sisältävät tänään jännitystä, ja siksi suoran voiton haku olisi turhan riskiä.

Kotijoukkue Spartak Moskova on tällä hetkellä läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun yhteensä 45 pistettä. Joukkueen maalisuhde on neutraali 102:103 ja varsinkin päästettyjen maalien osalta lukema on potentiaaliselle pudotuspelijoukkueelle hieman jopa huono. Spartak on viidestä edellisestä ottelustaan kerännyt kolme voittoa ja näihin mahtuu mukaan Jokerit ja Magnitogorsk, joten mikään heittopussi ei Spartak ole. Joukkue parantaa peliään koko ajan kevättä kohti mennessä ja nyt pitäisi alkaa keräämään pisteitä talteen.

Salavat Ufa lähtee otteluun heikommista lähtökohdista

Salavat Ufa on tällä hetkellä itäisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun yhteensä 53 pistettä. Joukkueen maalisuhde on loistava 112:79, mutta viime aikoina meno on hyytynyt. Joukkue on tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa, mutta kolme näistä on ollut heittopusseja vastaan ja viimeisin Kunlunia vastaan ratkesi vasta varsinaisen peliajan jälkeen, joten liikaa ei voi näitä katsoa. Salavatin pelaajat eivät ole täydessä iskussa päivän otteluun, joten kotijoukkue Spartak on vahvoilla!

Markkinat tarjoavat Spartak Moskovan lopullisesta voitosta 2.21 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 22.12.2021

Kohde: Spartak Moskova – Salavat Ufa
vihje: Spartak Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.21

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

291 Lukukerrat