KHL vihjeet: SKA Pietari – Spartak Moskova

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain KHL:n mahtiseura SKA Pietari sekä pienempi haastaja Spartak Moskova.

SKA Pietari on tällä hetkellä läntisen konferenssin toisella sijalla tasapisteissä kärkijoukkue Dynamo Moskovan kanssa. Joukkueen maalisuhde on loistava 119:82, joka kuvastaa hyvin joukkueen tekemistä kaukalossa. Ennen taukoa SKA Pietari hävisi tiukan ottelun Dynamo Moskovalle varsinaisen peliajan jälkeen ja näin katkesi viiden ottelun voittoputki. Tauolta palatessa usein nähdään pieniä ailahteluita ja tämän toivossa tänäänkin laitetaan panoksia sisään.

Spartak Moskova yrittää toistaa marraskuun tempun

Spartak Moskova on tällä hetkellä läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun 45 pistettä. Joukkueen maalisuhde on marginaalisesti positiivinen 100:99, mutta tekeminen on alkanut jo parantua pikkuhiljaa. Spartak otti kolme kovaa päänahkaa ennen tauolla siirtymistä Jokereista, Jekaterinburgista sekä Magnitogorskista. Joukkue on aina ollut parhaimmillaan kun vastassa on parempi joukkue, enkä usko että poikkeusta tähän tulee tänäänkään. Spartak Moskova vei nimiinsä joukkueiden välisen kohtaamisen marraskuussa jatkoajalla lukemin 2-1.

Markkinat tarjoavat Spartak Moskovan lopullisesta voitosta 3.80 kertoimen. Katso myös muut päivän pitkäveto kertoimet!

KHL vetovihjeet 20.12.2021

Kohde: SKA Pietari – Spartak Moskova
vihje: Spartak Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
3.80

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset

360 Lukukerrat