KHL pitkävetovihjeet: Lokomotiv Yaroslavl – Spartak Moskova

Suomen aikaa klo 18:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi monipuolista ja laadukasta joukkuetta, Lokomotiv Yaroslavl sekä Spartak Moskova.

Lokomotiv Yarsolavl on tällä hetkellä läntisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 43 otteluun yhteensä 54 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 106:90, mutta joukkueen potentiaalia ei ole onnistuttu tällä kaudella valjastamaan lähellekään sen parhaaseen formiin. Lokomotiv on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme, mutta kaksi näistä oli heittopusseja vastaan. Keskikastin joukkueille Lokomotiv hävisi tiukat kamppailut ja nytkin vastaan asettuu monipuolinen keskikastin joukkue.

Spartak Moskova on jo pidemmän aikaa ollut aliarvostettu markkinoilla

Spartak Moskova on tällä hetkellä läntisen konferenssin seitsemännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 44 ottelusta yhteensä 51 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 111:108 ja viime aikoina Spartakin peli on kulkenut loistavasti. Viidestä edellisestä ottelusta Spartakilla on neljä voittoa ja vain yksi tappio, joka sekin tuli SKA Pietaria vastaan. Markkinoilla aliarvostettu joukkue voi hyvinkin viedä ottelun nimiinsä ja meille maistuukin loistavat kertoimet.

Markkinat tarjoavat Spartak Moskovan lopullisesta voitosta 3.00 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 29.12.2021

Kohde: Lokomotiv Yarsolavl – Spartak Moskova
vihje: Spartak Moskova ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
3.00

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

333 Lukukerrat