KHL vihjeet: Dinamo Riika – Nizhni Novgorod

Suomen aikaa klo 17:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain sarjajumbo Dinamo Riika sekä pudotuspelipaikasta taisteleva Nizhni Novgorod.

Dinamo Riika löytyy läntisen konferenssin viimeiseltä sijalta, kun joukkue on kerännyt 37 otteluun vain 30 pistettä. Joukkueen maalisuhde on ruma 73:112 ja se kielii paljon suurista ongelmista. Varsinkin maalinteko on ollut todella tahmeaa, eikä sitä auta ainakaan se tosiasia, että joukkueesta on sivussa muutama avainpelaaja. Kymmenestä edellisestä ottelusta Dinamo Riika on onnistunut voittamaan vain yhden ainoan ottelun ja se tuli juurikin Nizhni Novgorodia vastaan. Ottelu oli kuitenkin vastustajien hallinnassa, joten toistoa tästä tuskin nähdään.

Nizhni Novgorodilla tulee olemaan onnistunut vieraskiertue

Nizhni Novgorod on puolestaan läntisen konferenssin 8. sijalla, kun joukkue on kerännyt 38 otteluun 41 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 98:90, mutta se ei silti näy pisteiden muodossa. Nizhni Novgorod on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme, joista yhdessä joukkue näytti potentiaalinsa voittamalla TsSKA Moskovan lukemin 5-2. Dinamo Riika tuskin pystyy toistamiseen yllättämään laadukkaampaa Nizhni Novgorodia, joten panokset menee vierasvoiton puolesta.

Markkinat tarjoavat Nizhni Novgorodin varsinaisen peliajan voitosta kertoimen 2.00.

KHL vetovihjeet 12.12.2021

Kohde: Dinamo Riika – Nizhni Novgorod
vihje: Nizhni Novgorod
Kerroin:
2.00

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset täältä!

259 Lukukerrat