KHL pitkävetovihjeet: Avangard Omsk – Nizhni Novgorod

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain odotettua heikommin menestyneet Avangard Omsk sekä Nizhni Novgorod, jota urheiluviihde poimii omansa pois.

Kotijoukkue Avangard Omsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 39 ottelusta talteen yhteensä 46 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 111:89, mutta viime aikoina joukkueelta ollaan nähty ailahtelevia suorituksia. Edellisestä seitsemästä pelistä Avangard on voittanut vain kolme ja käytännössä näissä otteluissa hävinnyt aina joka toisen ottelunsa. Avangard Omskin kotisaldo on vakuuttava, mutta lepoetua ei voida tänään joukkueelle antaa.

Nizhni Novgorod tulee parantamaan paljon tauon jälkeisissä peleissä

Nizhni Novgorod on tällä hetkellä läntisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 39 otteluun 43 pistettä. Joukkueen maalisuhde on myöskin positiivinen 101:91 ja ennen taukoa pelaaminen näytti jo paljon paremmalta, sillä joukkue onnistui voittamaan esimerkiksi TsSKA Moskovan lukemin 5-2 ja on tällä hetkellä kolmen ottelun voittoputkessa. Tauko on varmasti tehnyt joukkueelle hyvää ja nyt onkin aika kerätä pisteitä talteen, jotta pudotuspelit eivät jää välistä tänä vuonna. Joukkueessa on paljon potentiaalia ja pikkuhiljaa se alkaa tulemaan esille.

Markkinat tarjoavat Nizhni Novgorodin lopullisesta voitosta 3.25 kertoimen. Myös monet vedonlyöntisivut ilman rekisteröintiä tarjoavat tämän herkku kertoimen!

KHL vetovihjeet 21.12.2021

Kohde: Avangard Omsk – Nizhni Novgorod
vihje: Nizhni Novgorod ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
3.25

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

238 Lukukerrat