KHL vedonlyöntivihjeet: Amur Habarovsk – Neftehimik Nizhnekamsk

Suomen aikaa klo 11:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi pudotuspelipaikasta taistelevaa joukkuetta, Amur Habarovsk sekä Neftehimik Nizhnekamsk.

Kotijoukkue Amur Habarovsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin 10. sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä 37 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää negatiivista 77:103, joka kuvastaa hyvin joukkueen tasoa. Vähän maaleja tekevä joukkue (alle kaksi/ottelu), mutta viisikkopelaamisen ansiosta oma verkko ei heilu niin paljoa mitä sarjataulukon sijoituksen perusteella voisi luulla. Joukkueen ongelmana on puhtaasti maalinteko-ongelmat ja laadukkaiden viimeistelijöiden puute. Pudotuspelipaikka olisi jo varsinainen voitto kuluvalta kaudelta, mutta se taitanee jäädä unelmaksi vain.

Neftehimik taistelee tosissaan pudotuspelipaikasta tänä vuonna

Neftehimik Nizhnekamsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin yhdeksännellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun yhteensä 39 pistettä. Joukkue on siis tasapisteissä pudotuspeliviivan yläpuolella olevan Jekaterinburgin kanssa. Neftehimikin maalisuhde on negatiivinen 96:116 ja tätäkin lukemaa voidaan käyttää melko hyvin joukkueen vahvuutta ajatellessa. Neftehimik pelasi eilen Amur Habarovskia vastaan ja voitti ottelun lukemin 3-1. Samanlaista vääntöä on tänäänkun luvassa ja lopputuloksen pitäisi olla hyvin saman kaltainen. Varmistellaan vielä lopullisella voitola.

Markkinat tarjoavat Neftehimik Nizhnekamskin lopullisesta voitosta 2.06 kertoimen. Tänään päivän pitkäveto kertoimet ovat suhteellisen hyvät!

KHL vetovihjeet 23.12.2021

Kohde: Amur Habarovsk – Neftehimik Nizhnekamsk
vihje: Neftehimik Nizhnekamsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.06

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

209 Lukukerrat