KHL vedonlyöntivihjeet: Avangard Omsk – Magnitogorsk

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi raudan lujaa joukkuetta, Avangard Omsk sekä Magnitogorsk. Päivän pitkävetovihjeet ovat tänää varsin tiukat.

Kotijoukkue Avangard Omsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun yhteensä 48 pistettä. Joukkueen maalisuhde näyttää positiivista 114:91 eli juurikin TOP5 joukkueen odotettuja lukemia. Joulukuu ei ole ollut joukkueelle mikään loistosuoritus, sillä kahta peräkkäistä voittoa ei olla päästy todistamaan. Avangard Omsk on hävinnyt kaikki ottelunsa parempia joukkueita vastaan, eikä tänään tuskin tule siihen vielä poikkeusta. Joukkueet pelasivat vastakkain alle kaksi viikkoa sitten ja tuolloin Magnitogorsk oli vahvempi lukemin 3-2.

Magnitogorskin maalintekovoima on vastustajalle liian vaikea pala

Magnitogorsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin suvereenilla kärkipaikalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun yhteensä 63 pistettä. Seuraavana sarjataulukossa on Traktor Tsheljabinsk, jolla on kaksi ottelua enemmän pelattuna, mutta siltikin neljä pistettä vähemmän saldossa. Magnitogorskin maalisuhde on mieletön 142:97 ja tehtyjä maaleja on enemmän kuin millään muulla joukkueella. Magnitogorskin joulukuu on ollut vastustajaa parempi, vaikkakaan ei paljoa. Joukkue on laskettu ottelun altavastaajaksi, jota en voi allekirjoittaa tällä maalintekovoimalla, joten panokset laitetaan vieraiden voitolle.

Markkinat tarjoavat Magnitogorskin lopullisesta voitosta 2.00 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

KHL vetovihjeet 23.12.2021

Kohde: Avangard Omsk – Magnitogorsk
vihje: Magnitogorsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.00

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

247 Lukukerrat