KHL pitkävetovihjeet: Sibir Novosibirsk – Traktor Tsheljabinsk

Traktor Tsheljabinskin on aika kääntä suunta takaisin voittoja kohti

Suomen aikaa klo 12:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain viime aikojen kuuma joukkue Sibir Novosibirsk sekä taantunut Traktor Tsheljabinsk, josta urheiluviihde poimii kohteen pois.

Kotijoukkue Sibir Novosibirsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 38 pelattuun otteluun kasaan yhteensä 44 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 83:78 ja tästä jo huomataankin, että voittoja pelataan puolustus edellä eikä niinkään luottaen tulivoimaan. Kuudesta edellisestä ottelusta Sibir Novosibirsk on voittanut viisi ottelua, mutta kaikki ovat olleet loistavan puolustuksen ansiota. Tulivoimainen Traktor ei ole kuitenkaan helppo puolustettava.

Traktor Tsheljabinsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin toisella sijalla, kun joukkue on kerännyt 40 otteluun peräti 57 pistettä. Joukkueen maalisuhde on selvästi positiivinen 116:97, mutta viime aikojen pieni taantuma on rokottanut näitäkin lukemia hieman huonommaksi kuin mitä ne olivat. Viiteen edelliseen otteluun Traktorilla on vain kaksi voittoa, joten nyt olisi jälleen aika kääntää kelkka ja alkaa kerätä pisteitä. Materiaaliltaan parempi Traktor tuottaa paljon ongelmia Sibirin puolustuksessa ja varsinkin kun tolppien välissä vastustajilla aloittaa kakkosveskari Krasotkin.

Markkinat tarjoavat Traktor Tsheljabinskin lopullisesta voitosta kertoimen 1.80. Tänä iltana pitkäveto kertoimet ovat suhteellisen hyvät joka matsiin!

KHL vetovihjeet 11.12.2021

Kohde: Sibir Novosibirsk – Traktor Tsheljabinsk
vihje: Traktor Tsheljabinsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.80

Kurkkaa uudet vedonlyöntibonukset

253 Lukukerrat