KHL pitkävetovihjeet: Jokerit – Avangard Omsk

Suomen aikaa klo 18:30 alkavassa ottelussa ovat vastakkain kaksi vahvaa joukkuetta, Jokerit sekä Avangard Omsk.

Kotijoukkue Jokerit on tällä hetkellä läntisen konferenssin kolmannella sijalla, kun joukkue on kerännyt 42 otteluun yhteensä 56 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 124:102. Viimeisestä viidestä ottelusta joukkue on voittanut vain kaksi ja edellinenkin voitto tuli vasta kovan työn jälkeen Dinamo Minskistä jatkoajalla lukemin 2-1. Jokerit on viime aikoina ollut hieman vaikeuksissa ylemmän kastin joukkueita vastaan, eikä Avangard Omsk varmasti anna mitään ilmaiseksi.

Avangard Omskin peli on enemmän nousujohteista

Avanagard Omsk on tällä hetkellä itäisen konferenssin viidennellä sijalla, kun joukkue on kerännyt 41 otteluun yhteensä 50 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 119:93. Avangard on voittanut viidestä edellisestä ottelustaan kolme ja varsinkin viimeisin ottelun Magnitogorskia vastaan oli vahvaa näytöstä. Joukkueella ei ole merkittäviä poissaolojakaan, joten nousujohdanteinen peli varmasti tulee jatkumaan.

Markkinat tarjoavat Avangard Omskin lopullisesta voitosta 1.91 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

Katso myös muut pitkävetovihjeet!

KHL vetovihjeet 26.12.2021

Kohde: Jokerit – Avangard Omsk
vihje: Avangard Omsk ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
1.91

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

269 Lukukerrat