NHL vedonlyönvihjeet: Tampa Bay Lightining – NY Rangers

Suomen aikaa klo 02:00 alkavassa ottelussa ovat vastakkain poissaoloista kärsivä Tampa Bay Lightning sekä tasainen NY Rangers.

Tampa Bay Lightning on tällä hetkellä itäisen konferenssin kärkipaikalla, kun joukkue on kerännyt 32 otteluun yhteensä 46 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 196:93, mutta eilinen ottelu Florida Panthersia vastaan jätti varmasti joukkueeseen pienet arvet. Panthers vei ottelun nimiinsä lukemin 9-3 ja Vasilevskin puuttuminen tolppien välistä rokotti Tampa Bayta jopa odotettua enemmän. Poissaolot ovat ongelmana vielä tulevan yön pelissäkin, joten Rangersilla on mahdollisuus yllättää.

Tampa bay Lightningin poissaolot vaikuttavat merkittävästi vieläkin

NY Rangers on tällä hetkellä itäisen konferenssin kuudennella sijalla, kun joukkue on kerännyt 31 otteluun yhtensä 42 pistettä. Joukkueen maalisuhde on positiivinen 89:81. Joukkue hävisi myös ensimmäisen ottelunsa tauon jälkeen Florida Panthersille, mutta hieman inhimillisemmin lukemin 4-3. Rangersin kokoonpano pystyy haastamaan vajaan Tampa Bay Lightningin ja siitä saadaankin uuden vuoden ensimmäinen peli-idea.

Markkinat tarjoavat NY Rangersin lopullisesta voitosta 2.35 kertoimen  ja sen voit napata riskittömästi ilmaisvedolla vetolapulle alla olevasta painikkeesta tai linkistä. Ilmaisvedon suuruuden voit määrittää itse!

 

Palaamme 1.1-2.1.2022 isolla tiimillä ihan uusilla kuvioilla, joten nyt @kärkikynä facebookissa seuraantaan, jotta pysty mukana!

Tulossa muunmuassa. Vihjeet ajatuksineen urheiluviihteen tiimiltä, vedonlyöntianalyysejä, vedonlyönti forum, striimejä ja vaikka mitä muuta mukavaa!

NHL vetovihjeet 1.1.2022

Kohde: Tampa Bay Lightning – NY Rangers
vihje: NY Rangers ML (sis.JA+RL)
Kerroin:
2.35

Kurkkaa parhaat vedonlyöntibonukset tästä

221 Lukukerrat