Jäätyään voitoitta 2016 Ferrari toivoo, että SF70H vie Seb Vettelin ja Kimi Räikkösen takaisin ylimmälle korokkeelle.

Kuljettajat:
Sebastian Vettel #5
Kimi Räikkönen #7

Ferrari-talli on kilpa-autoilun legenda. Italiassa Ferrari on kuin uskonto.
Räikkönen siirtyi kaudeksi 2014 takaisin Ferrarille ajettuaan kaksi kautta Lotuksella. Ferrari ei kuitenkaan saanut moottoriuudistuksen seurauksena muuttunutta pakettiaan täysin lentoon: Alonson kaksi palkintosijaa jäivät kauden parhaiksi suorituksiksi. Valmistajien MM-sarjassa Ferrari jäi neljänneksi.
Surkeasti sujuneen kauden jälkeen Ferrarilla tapahtui suuria muutoksia kaudelle 2015. Alonso lähti tallista ja hänen tilalleen tuli nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel. Pääjohtaja Luca di Montezemolo sai väistyä Sergio Marchionnen tieltä. F1-tallin päällikön tehtävät otti hoitaakseen Maurizio Arrivabene. Vettel aloitti Ferrari-uransa upeasti kolmossijalla Australian GP:ssä ja voitti sensaatiomaisesti seuraavan kisan Malesiassa päättäen samalla Ferrarin 34 kisan voitottoman putken. Vettel voitti kauden aikana myös Unkarin ja Singaporen GP:t ja sijoittui MM-sarjassa kolmanneksi Mercedes-kaksikon Lewis Hamilton – Nico Rosberg jälkeen. Räikkösen kausi sujui vaihetelevammin. Palkintopallisijoituksia tuli kolme, MM-sarjassa sijoitus oli neljäs. Valmistajien MM-sarjassa Ferrari sijoittui toiseksi.
Kaudella 2016 Ferrari kävi Red Bullin kanssa tiukkaa taistelua valmistajien kakkostilasta. Italian ylpeys jäi kuitenkin sarjassa kolmanneksi kerättyään 398 pistettä. Kauden puolivälissä tekninen johtaja James Allison vetäytyi tehtävästä vaimonsa menehtymisen johdosta. Hänen tilalleen nousi pitkän uran italialaistallissa tehnyt Mattia Binotto. Vettel ja Räikkönen jatkavat hyvin sujunutta yhteistyötään Ferrari-kuskeina myös kaudella 2017.

Mitä uutta?
Monen sisäisen kaaoksen kauden jälkeen Ferrari tavoittelee vakautta. Mattia Binotto pysyy teknisenä johtajana, ja entinen pääsuunnittelija Rory Byrne palaa opastamaan kaudeksi 2017. Konehuoneessa testataan innovatiivista mäntärakennetta ja Magneti Marellin uutta polttoaineseoksen virtausteknologiaa.

Seuraa häntä:
Sebastian Vettel taistelee alkaneella kaudella maailmanmestaruudesta! Se on kova väite, mutta sille löytyy perusteensa. Nelinkertainen maailmanmestari on avannut kautensa vähintäänkin erinomaisesti. Kaksi voittoa ja yksi kakkossija kauden kolmesta ensimmäisestä osakilpailusta oikeuttavat miehen MM-sarjan piikkipaikalle tällä hetkellä. Kesällä 30 vuotta täyttävä saksalainen on nälkäisempi kuin koskaan ja motivaatio on huippuluokkaa. SF70H-auto, jonka Seb on täksi kaudeksi nimennyt Ginaksi, sopii miehelle aiempia kausia paremmin ja mies on yksi sarjan parhaimpia, mitä tulee auton säätämiseen. Vettel on Ferrarin ehdoton ykköskuski ja suomalaisittain on murheellista katsottavaa hänen pyyhkiessä tallikaverillaan lattiaa tämän kauden MM-taistossa.

Arvio:
Aikaisempien esitysten perusteella Ferrari voi vaikuttaa ylilupaavalta kauden alla, koska he ovat pelanneet Byrne-kortilla aikaisemminkin. Sijoille 2-3.