Tennis pitkävetovihje: Vikkelä italialainen jatkaa matkaa Stuttgartin turnauksessa 18.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Saksan Stuttgartissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 180,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 180,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Jasmine Paolini – Ons Jabeur

Stuttgartin WTA-turnauksessa kohtaavat Jasmine Paolini ja Ons Jabeur massakentällä 18. huhtikuuta 2024. Ottelu on odotettu, sillä pelaajille on erilainen vire ottelun alla. Paolinin ranking on noussut vaikuttavasti sijalle 14, kun taas Jabeur pitää hallussaan sijaa 9.

Jasmine Paolini on osoittanut vahvaa nousua rankingissa ja on onnistunut tekemään vaikutuksen pelityylillään. Hänen lyöntinsä ovat monipuolisia ja tarkkoja, ja hän on osoittanut kykynsä voittaa myös kovia vastustajia. Viimeaikaiset hyvät suoritukset ovat nostaneet odotuksia hänen mahdollisuuksistaan Stuttgartin turnauksessa.

Ons Jabeurilla on myös vahva pelityyli, jossa korostuvat erityisesti hänen liikkuvuutensa ja rohkeat lyöntivalintansa. Hän oli viiden ottelun tappioputkessa ennen edellistä ottelua, jossa hän osoitti koittavan saada takaisin vireensä. Jabeur on aiemmin voittanut kaksi pelaajien välistä kohtaamista, mutta tällä kertaa Paolini saattaa olla valmis kääntämään tilanteen edukseen.

Paolinin voitto Jabeurista tarjoaa houkuttelevan kertoimen 1.80.Vaikka Jabeur onkin voittanut aiemmat kohtaamiset, Paolini on nyt paremmassa vireessä ja valmis haastamaan hänet. Ottelusta voi odottaa tiukkaa taistoa, mutta Paolini saattaa hyvinkin kääntää tilanteen edukseen ja napata tärkeän voiton Stuttgartin turnauksessa.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Paolini voittoa kertoimella 1.80.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

80 Lukukerrat