Tennis pitkävetovihje: Venäläiset kohtaavat tiukassa taistossa Saksan Stuttgartissa 17.4.2024

Tenniksen WTA-kiertueen ottelut Saksan Stuttgartissa tarjoavat mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 200,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 200,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan pelitasoitus -valinnalla.

Liudmila Samsonova – Anastasia Potapova

17. huhtikuuta 2024 Stuttgartin WTA-turnauksessa odotetaan mielenkiintoista ottelua, kun Liudmila Samsonova ja Anastasia Potapova kohtaavat massakentällä. Ottelu lupaa jännitystä, kun kaksi venäläistä pelaajaa mittaa toistensa voimia. Samsonova, joka sijoittuu maailmanlistalla sijalle 17, kohtaa Potapovan, joka löytyy sijalta 36.

Liudmila Samsonova on laadukas pelaaja, joka on osoittanut kykynsä voittaa kovia vastustajia. Hänen vahvuutensa ovat erityisesti aggressiivinen pelityyli ja voimakkaat lyönnit. Kuitenkin hän on viime aikoina kohdannut vaikeuksia pitääkseen pelinsä tasaisena koko ottelun ajan, mikä voi olla haaste massakentällä, jossa kestävyys ja johdonmukaisuus ovat avainasemassa.

Anastasia Potapova on toinen lahjakas venäläinen pelaaja, joka on tehnyt vaikutuksen kansainvälisillä kentillä. Hänen monipuolinen pelityylinsä ja kyky liikkua sulavasti massalla tekevät hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Potapova on myös voittanut Samsonovan heidän aikaisemmassa kohtaamisessaan vuonna 2020, mikä antaa hänelle henkistä etua ennen tätä ottelua.

Potapovan pitäisi olla ottelun suosikki. Hänen kykynsä sopeutua massakentän vaatimuksiin ja hallita peliä tekevät hänestä vaikean vastustajan Samsonovalle. Potapovan voitto kertoimella 2.00 tarjoaa houkuttelevan vedonlyöntimahdollisuuden niille, jotka etsivät hyvää vastinetta rahoilleen.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Potapova voittoa kertoimella 2.00.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

126 Lukukerrat