Tennis pitkävetovihje: Miamin naisten otteluista väkevä ennakkosuosikki talteen 22.3.2024

WTA kiertueen Miamin turnaus Yhdysvalloissa tarjoaa mahdollisuuden tennis vedonlyöjille kerätä jopa 140,00 suuruisen voiton bonuksen turvin! Foggybet tarjoaa uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ asti, jonka avulla on mahdollista lunastaa yhteensä 100€ ilmaista pelirahaa. Käyttämällä tarjouksen yhteen tennis-kohteeseen, tulee mahdollisen voiton summaksi 140,00€!

Huomaa, että voit myös hyödyntää foggybetin 25€ ilmaisvedon ja napata maltillisemman voiton esimerkiksi pelaamalla voittajan peli- tai erätasoituksella.

Jasmine Paolini – Katie Volynets

Miami WTA-turnauksen ottelussa kohtaavat Jasmine Paolini ja Katie Volynets. Paolini, Italian tennislahjakkuus, on WTA-rankingissa sijalla 14, kun taas Volynets sijoittuu sijalle 121. Ottelu on näiden kahden pelaajan ensimmäinen kohtaaminen.

Jasmine Paolini on osoittanut vahvaa peliään viime aikoina. Hän saapuu Miamiin voitettuaan Dubain turnauksen helmikuun lopussa. Paolinin pelityyli on monipuolinen ja hän hallitsee sekä peruslyönnit että verkkopelin. Hänen vahva palautuspeli ja kyky murtaa vastustajansa syöttöjä ovat tehneet hänestä vaarallisen vastustajan. Katie Volynets, nuori amerikkalainen lupaus, on vielä kehitysvaiheessa urallaan. Vaikka hänellä on potentiaalia, hänen kokemuksensa ja saavutuksensa eivät vielä vedä vertoja Paolinin. Volynetsin pelissä on vielä epätasaisuutta, erityisesti paineen alla.

Paolini on ottelun selkeä ennakkosuosikki ja hänen voittokertoimensa 1.40 tarjoaa houkuttelevan pelikohteen. Paolinin vakuuttava voittokulku ja kokemus suurista turnauksista, yhdistettynä Volynetsin kehitysvaiheeseen, tekevät hänestä todennäköisen voittajan tässä ottelussa. Vaikka vedonlyöntikertoimet eivät ole korkeat, Paolinin voitto on silti hyvä sijoitus, kun otetaan huomioon hänen vahva pelivireensä ja vastustajansa kokemattomuus.

Betsaa kohde näin:

1. Avaa pelitili Foggybetille PAINAMALLA TÄSTÄ

2. Lunasta talletuksen yhteydessä käyttöön urheilun tervetuliaisbonus (100% talletusbonus)

3. Panosta 100€ bonusrahalla Paolini voittoa kertoimella 1.40.

4. Nauti voitoista! Bonuksella on vain 5x -kierrätys.

Testaa uusi Foggybet - Nappaa 100€ bonus tai 25€ ilmaisveto!

132 Lukukerrat