Pitkävetovihjeet 8.6.2023 – Karolina Muchova – Aryna Sabalenka

Mikä olisikaan loistavampi startti herättää urheiluviihde.com hiljaiselostaan, kuin Ranskan avoimien grand slam turnaus?! Ei ehkä mikään, jos ei juuri päättyneitä mm-kisoja lasketa!

Ranskan avoimet eli Roland Garros on yksi tenniksen Grand Slam -turnauksista ja se pidetään vuosittain Pariisissa, Ranskassa. Turnaus pelataan massakentillä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen verrattuna muihin Grand Slam -turnauksiin. Torstaina Ranskassa pelataan naisten välierät klo 16:00 alkaen.

Karolina Muchova – Aryna Sabalenka 8.6.2023 klo 16:00

Aryna Sabalenka (2.) ja Karolina Muchova (43.) kohtaavat Roland Garrosin välierissä jännittävässä ottelussa. Sabalenka on turnauksen yksi suosikeista ja hän on osoittanut vahvuutensa tähän mennessä. Hän ei ole menettänyt vielä erääkään Roland Garros -turnauksessa ja on pelannut erinomaisesti läpi kauden.

Aryna Sabalenka (2.)

Sabalenka on näyttänyt Ranskassa kovaa lyöntivoimaansa ja pelaaja hallitsee kenttää omalla massiivisella syötöllään ja rystyllään. Sabalenka on kehittynyt merkittävästi viime kauden lopulta lähtien ja on viimein löytänyt tasapainon pelissään. Hänellä on myös henkistä vahvuutta, mikä on auttanut häntä voittamaan tiukkoja otteluita.

Turnauksessa 25-vuotias valko-venäläinen on voittanut jo suuria nimiä, kuten Svitolinan, Stephensin ja toukokuussa Sabalenka onnistui voittamaan jopa maailmanlistan ylivoimaisen ykkösen Iga Swiatekin.

Karolina Muchova (43.)

Muchova on myös pelannut hyvin turnauksessa ja hänellä on oma tyylinsä haastaa vastustajansa. Hänellä on hyökkäävä pelityyli ja kyky murtaa vastustajan rytmi. 26-vuotias Muchova on pystynyt voittamaan joitakin kovia vastustajia tällä massakaudella, mutta kovimmissa paikoissa pelin taso pääsee ajoittain notkahtamaan alaspäin.

Vaikka Muchova on vahva pelaaja, Sabalenka lähtee otteluun selkeänä suosikkina. Hänen pelinsä on ollut erittäin vakuuttavaa ja hänellä on valtava itseluottamus tällä hetkellä. Sabalenka pystyy hallitsemaan palloralleja voimallaan ja lyöntivalikoimallaan.

Mitä pelissä tapahtuu?

Odotamme, että Sabalenka jatkaa vahvaa esitystään ja vie voiton ottelussa todennäköisesti jopa suoraan kahdessa erässä. Muchova tulee varmasti taistelemaan, mutta Sabalenka on tällä hetkellä erittäin vaikea vastustaja kukistaa. Vaikka illan kohteen pitkäveto kertoimet ovat varsin maltilliset, niin myös todennäköisyydet ovat vahvasti puolellamme, ja kohteeseen uskaltaa myös panostaa.

Vetovinkki: Aryna Sabalenka 1.35

Sabalenkan voimakas ja aggressiivinen pelityyli sopii hyvin massakentille. Hänen valtavat lyöntinsä ja kykynsä hallita palloa voimallaan voivat aiheuttaa vaikeuksia vastustajalle, erityisesti jos Muchova ei pysty rytmittämään ja haastamaan häntä. Tänään päivän pitkävetovihjeet kallistuvatkin siis vahvasti suosikin suuntaan, jopa tuloksella 0-2.

378 Lukukerrat