Tennis pitkävetovihje: Iga Swiatek – Aryna Sabalenka 18.5.2024

Rooman WTA-turnauksen finaali tuo yhteen maailman kaksi parasta pelaajaa, Iga Swiatekin ja Aryna Sabalenkan. Ottelu pelataan massakentällä, jossa Swiatek on erityisen vahva, mutta Sabalenka on osoittanut olevansa varteenotettava vastustaja.

Iga Swiatek

Maailmanlistan ykkönen Iga Swiatek on hallinnut naisten tennistä viime vuodet. Puolalainen Swiatek, joka tunnetaan erityisesti loistavasta liikkumisestaan ja tarkkuudestaan, on voittanut Rooman turnauksen jo kahdesti urallaan. Swiatekin peli on kehittynyt monipuolisemmaksi, ja hänen kyky rakentaa pisteitä kärsivällisesti tekee hänestä erittäin vaarallisen massakentällä. Swiatekin vahvuuksiin kuuluvat erityisesti kämmenlyönnin monipuolisuus ja vahva palautuspeli. Keskinäisissä kohtaamisissa hän johtaa Sabalenkaa voitoin 8-4, mikä antaa hänelle itseluottamusta tähän finaaliin.

Aryna Sabalenka

Maailmanlistan kakkonen Aryna Sabalenka on tunnettu voimakkaasta pelityylistään ja aggressiivisesta syötöstään. Valkovenäläinen Sabalenka on parantanut peliään merkittävästi viime vuosina, ja hänen kykynsä dominoida peliä voimakkailla lyönneillään tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa. Sabalenkan vahvuudet massakentällä ovat hänen kykynsä lyödä syviä ja voimakkaita peruslyöntejä sekä hyökätä verkolle nopeissa tilanteissa. Vaikka Swiatekilla on etulyöntiasema keskinäisissä kohtaamisissa, Sabalenka on voittanut niistä neljä ja on näyttänyt pystyvänsä haastamaan Swiatekin myös massakentällä.

100€ bonus vedonlyöntiin - Nordscasinolta!

Ennuste finaaliin

Vaikka Swiatek on ennakkosuosikki, Sabalenkalla on kaikki mahdollisuudet yllätysvoittoon. Hänen vahva syöttönsä ja aggressiivinen pelitapansa voivat tuoda ongelmia Swiatekille, erityisesti jos hän pystyy pitämään virheet minimissä ja hyödyntämään vahvaa peruslyöntipeliään. Molemmat pelaajat ovat näyttäneet vahvaa peliä turnauksen aikana, ja finaalista on odotettavissa tiukka ja jännittävä taistelu. Sabalenkan kyky yllättää ja haastaa Swiatek tekee tästä finaalista erittäin mielenkiintoisen. Vaikka Iga Swiatek on ottelun ennakkosuosikki, Aryna Sabalenkalla on kaikki mahdollisuudet kääntää ottelu edukseen ja voittaa Rooman WTA-finaali.

Pelivihje: Aryna Sabalenka 3.80

Hyödynnä 5x 20€ ilmaisvedot!

XLbet tarjoilee uusille pelaajille huikeat 5x 20€ ilmaisvetoja!

Nappaa 5x 20€ ilmaisvetoja! Klikkaa ja lunasta!

Lue myös:

Pitkävetovihjeet

Vedonlyöntisivut

Vedonlyöntibonukset

75 Lukukerrat