Pitkävetovihjeet 14.6.2023: Maria Sakkari – Alize Cornet

Nottingham WTA-turnauksessa kohtaavat 27-vuotias kreikkalainen Maria Sakkari ja 33-vuotias ranskalainen Alize Cornet. Ottelusta on odotettavissa mielenkiintoista, kun nämä kaksi pelaajaa kohtaavat toisensa kentällä.
Maria Sakkari on tällä hetkellä rankingissa 8. ja hänet tunnetaan voimakkaasta pelityylistään ja tehokkaasta syötöstään. Hän on viime aikoina ollut erinomaisessa vireessä ja saavuttanut hyviä tuloksia. Sakkari on voittanut aiemmat kolme kohtaamistaan

Cornetia vastaan, mikä antaa hänelle varmasti itseluottamusta tulevaan otteluun.

Alize Cornet on rankingissaan sijalla 72., mutta pelaajaa ei kannata aliarvioida. Hänellä on pitkä kokemus ammattilaiskentiltä ja hän osaa käyttää monipuolista pelityyliään hyväksi. Cornet on tunnettu taistelijana, joka pystyy vaikeuttamaan vastustajien elämää. Vaikka hän ei ole voittanut aiempia kohtaamisia Sakkaria vastaan, hänellä voi olla uusia taktiikoita valmiina.

Nottingham WTA nurmiturnaus 2023

Nottingham WTA Nurmiturnaus on yksi vuoden odotetuimmista tennistapahtumista naisten ammattilaistenniksessä. Turnaus järjestetään vuosittain Nottinghamin kaupungissa Isossa-Britanniassa, ja se on osa WTA-Tourin kalenteria.

Turnauksen pääsarjaan osallistuu kovia nimiä tenniksen huipulta, jotka kilpailevat tärkeistä rankingpisteistä ja palkintorahoista. Nurmiturnaus tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valmistautua Wimbledonin suurturnaukseen, joka pelataan melkein heti turnauksen jälkeen.

Maria Sakkari

Maria Sakkari on lahjakas kreikkalainen tennispelaaja, joka on noussut yhdeksi naisten tenniksen kirkkaimmista tähdistä. Vuonna 1995 syntynyt Sakkari on tunnettu aggressiivisesta pelityylistään ja voimakkaasta syötöstään.
Sakkari aloitti tenniksen pelaamisen varhain ja nousi nopeasti junioreiden rankingissa. Hän teki ammattilaisdebyyttinsä vuonna 2015 ja on sittemmin kehittynyt merkittäväksi tekijäksi naisten tenniksessä. Hänen pelityylinsä yhdistää voimaa ja liikkuvuutta, mikä tekee hänestä vaarallisen vastustajan kenelle tahansa.

Sakkari on saavuttanut useita merkittäviä saavutuksia urallaan. Hän on voittanut useita WTA-turnauksia sekä saavuttanut korkeita sijoituksia suurturnauksissa. Hän nousi ensimmäistä kertaa kymmenen parhaan joukkoon naisten rankingissa vuonna 2021 ja on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa huipulla.

Maria Sakkari on myös arvostettu pelaaja tenniskentän ulkopuolella. Hän on tunnettu ahkerasta työnteostaan ja kilpailuhenkisyydestään, mutta myös rehellisyydestään ja reilusta pelistä. Hän on ansainnut fanien ja kollegoiden kunnioituksen ympäri maailmaa.

Sakkari jatkaa edelleen uransa kehittämistä ja pyrkii saavuttamaan entistä suurempia tavoitteitaan tenniksessä. Hänen nimensä on tullut tutuksi tennismaailmassa, ja häntä pidetään yhtenä tulevaisuuden potentiaalisista suurnimistä. Maria Sakkari on pelaaja, jota kannattaa ehdottomasti seurata tulevissa turnauksissa, kun hän jatkaa taisteluaan voittojen puolesta.

Alize Cornet

Alize Cornet on taitava ranskalainen tennispelaaja, joka on kohdannut haasteita ja noussut menestykseen ammattilaisurallaan. Cornet on tunnettu monipuolisesta pelityylistään ja taistelijan asenteestaan kentällä.

Cornetin ura alkoi nuorena, ja hän osoitti lahjakkuutensa jo varhain. Hän on saavuttanut merkittäviä tuloksia sekä kaksinpelissä että nelinpelissä. Cornetin pelityyli on monipuolinen, ja hän pystyy sopeutumaan eri vastustajiin ja olosuhteisiin.

Cornet on saavuttanut useita WTA-turnausvoittoja ja saanut arvostusta kilpakumppaneiltaan ja faneiltaan ympäri maailman. Hän on erityisen hyvä puolustuspelissään ja pystyy luomaan vaikeuksia vastustajilleen pitkillä ja taktisilla palloilla.

Cornetin sitkeys ja kilpailuhenki ovat tehneet hänestä suositun pelaajan tennispiireissä. Alize Cornet pyrkii saavuttamaan vielä voittoja WTA turnauksissa, vaikka pelaajan parhaat päivät alkavat olemaan takanapäin. Hänen nimensä on tullut tunnetuksi tennismaailmassa, ja hänellä on edelleen paljon annettavaa urheilulle. Cornet on pelaaja, jota kannattaa seurata tulevissa turnauksissa, kun hän jatkaa taisteluaan menestyksen ja voittojen puolesta, sillä suunta voikin olla vielä nousujohteinen.

Millaista ottelua odotetaan?

Vaikka Maria Sakkari on selvä ennakkosuosikki, odotetaan silti mielenkiintoista ottelua. Sakkari on voittanut aiemmat kolme kohtaamista Cornetia vastaan, mikä antaa hänelle etulyöntiaseman. Hänen voimakas pelityylinsä ja tehokas syöttönsä ovat vakuuttaneet aiemmissa kohtaamisissa. Kuitenkin Alize Cornet on tunnettu taistelijana, joka ei anna periksi helposti. Hänellä voi olla uusia taktiikoita valmiina tämän ottelun voittamiseksi.

Ottelu saattaa olla yksipuolista Sakkarin hallintaa, mutta Cornetin vastustuskyky ja taistelutahto voivat tehdä siitä silti kiinnostavan ja tasaisen kohtaamisen.

Aiemmat kohtaamiset

Maria Sakkari ja Alize Cornet ovat kohdanneet toisensa aiemmin kolme kertaa. Sakkari on voittanut kaikki kolme kohtaamista. Vuonna 2020 Sakkari voitti 2-0, vuonna 2017 hän voitti molemmat kohtaamiset 2-0 ja 2-1. Näidenkin tulosten perusteella Sakkari lähtee otteluun selkeänä suosikkina. Hänellä on vahva etulyöntiasema Cornetia vastaan pelitaitojensa puolesta, ja hän onnistunut ratkaisemaan edelliset ottelut omaan hyväkseen.

Cornetilla on kuitenkin mahdollisuus käyttää näitä aiempia kohtaamisia oppimiskokemuksena ja yllättää Sakkari tekemällä ottelusta vähintäänkin vaikea kreikkalaiselle.

Miksi Sakkari on vahvoilla ranskalaista vastaan?

Maria Sakkari on huomattavasti Alize Cornetia parempi pelaaja useista syistä. Sakkarin korkeampi ranking (8. sija) verrattuna Cornetiin (72. sija) osoittaa hänen parempaa suorituskykyään ja tasoaan naisten tenniksessä.

Sakkari on myös voittanut aiemmat kolme kohtaamista Cornetia vastaan selvällä marginaalilla, mikä osoittaa hänen ylivoimaisuuttaan näissä otteluissa.

Sakkarilla on voimakas pelityyli ja tehokas syöttö, jotka ovat valttikortteja nurmialustalla, missä tämä ottelu pelataan. Sakkari omaa paremman pelitaidon, rankingin ja fyysisen terävyyden, mikä tekee hänestä selvän suosikin tässä ottelussa.

Pelivihje: Maria Sakkari 1.40 (73% analysoitu todennäköisyys)

 

489 Lukukerrat